Snart snart snart!!!

Snart är i morrn hehe..

Har haft en hektisk dag som vanligt.
Sms bråkat lite med Kim bara för jag saknar honom så mycket börjar tära på en nu..
Va i farsta med Jesper, Oliver, Karin och Millis i dag kollade lite nyårs kläder hittade nada..
Fans bara fult kvar och typ storlek 44-46 kul så stor är man ju ändå inte ; )

Kom hem då lagade jag mat pappa va så trött efter igår kväll så han vilade lite.
Far far är kvar och blir kvar hela veckan för observation dom vet fortfarande inte vad det är för fel.
Hoppas det hittas snarast..

I morrn får vi se hur allt blir..

Nu ska jag fax sova..

Natti natti på er puss puss..

Saknar min Kim puss på dig..

Kväll igen!!

Har haft värsta skit dan typ haha nästan.

Drog till bussen tog bussen till farsta där Ingela plockade upp mig. '
Hon hade ingen spolarvätska i bilen så fram rutan va så skitig så vi såg typ inte ut så vi stannade på macken och gjorde rent dom.
 Sen skulle vi ta bilen till globen c för jag trode att jag skulle klippa mig.
 Vi åkte ut mot korsningen i farsta men där åker Ingela åt fel håll så jag vet inte riktigt vart vi ska men vi kör på..
 Sen efter ett tag typ vid älvsjömessan så står det skyltat stockholm c så vi svänger av och hamnar på motorvägen mot uppsala.
 Vi förstår rätt snabbt att vi är helt fel med tanke på att vi såg globen som en tennisboll från en bro vi åkte över.
 Helt plötsligt va vi ute vis essinge öarna lixom.
Då svängde vi av och hamnade nån stans i stan. Jag kände igen mig tack vara ett jag åkte rätt mycke i stan med Kim. Så jag kirrade så vi kom till skanstull.
Sen åkte vi och parkerade vid Kim fär där är det inga bilar mitt på dan och det är gratis.
 Vi gick in till maria nila och som sagt jag skulle ju klippa mig nästa måndag, skit.
Vi gick och åt lunch och sen träffade vi Johan på carlings surade lite med honom sen skulle vi på åhlens som inte ens finns i globen hahahaha.
Så vi tog tuben till stan och gick på åhlens där så jag hittade mina älskade byxor och Ingela fick sina.
Sen va det full fart hemåt tog bilen från Kim där, och efter som det inte fanns någon spolarvätska så kan man ju inte röra vindrutetorkarna då blir det ju bara gegg på rutan, men vad gör ägget Ingela jo hon slår på dom så vi får åka med helt gråa rutor som man knappt ser genom till farsta.
 Där stannar vi vid en mack och fyller på spolarvätska men det funkar inte ( vi hittade inte där man skulle fylla på så vi frågade en snubbe och han höll på att garva läppen av sig).
 Vi hackade bort isen med nycklar och hårnålar men det funkade inte endå.
Sen släppte Ingela mig vid bussen och hon åkte mot Nynäs. Hon ringer ca 15 min senare och skriker att hon åkt dit ja ba va???
 Ja då har hon blivit fottad av en kamera när hon körde i 100 på 70 väg bra där hahaha..

Har censurerat lite ingela va rätt trött på att höra mig säga : Oj då vi skulle nog ha svängt in där, så hon sa lite fula ord hahahaha..

När jag kom hem så lagade jag mat sen blev jag så fittigt jävla sur så jag skulle nog ha kunnat mörda någon.
Drack kaffe med pappa och Malin.
D ringde faste Annika och sa att farfar måste in till sjukan för att ansiltet började hänga så där gen så jag fick vara barnvakt och eftersom han skulle till huddinge så mötte pappa och Malin upp honom när han kom in.

Jag vart ju nervös som satan. ( mycket som har hänt på sista tiden).

Jag fick sms av Malin efter ca en timme där hon skrev att allt va ok och att han blivit bättre fast han skulle vara kvar på observation tills dom vet vad det är för något. Dom kom hen vid 23 tiden nån gång då åt vi mackor och drack kaffe.
Sen kom jag och Malin in på allt som har hänt de senatste åren (2007-2008) massor..

Så jag sänder en tanke till er alla där uppe, till alla som är älskade och saknade <3 Vila i frid..

Krya på dig farfar...

Nu ska jag försöka sova lite ska ju ha ungarna i morrn i farsta c kul kul..

Sov gott puss o kram..

Måndag ledig weee!!

Hej hopp..
Har inte kunnat fotta mina klappar än för jag har inte alla här hos pappa alltså..
Menjag kan skriva ner vad det är jag har fått för någe : )
Jag fick:
 En digitalkamera
ett par bruna uggs,
 ett par vantar som är både tumm och fingervantar,
 4 jätte stora och fina the koppar,
 två vattenglas ett grönt och ett rosa,
 en guld pyjamas,
 pengar,
 senast gossip girl boken,
 höstlegender(film),
 high school musical (singstar),
navelsmycken, en jätte fin klänning från indiska,
strumpbyxor,
 knästrumpor,
godis.
Det va nog allt tor jag jätte fina grejer i alla fall när man bara har önskat sig två st : )

Nu sitter jag och väntar på bussen till farsta ska möta up Ingela sen ska vi dra till globen centrum och handla lite måste införskaffa nytt smink och nått fint till nyår..
Sen ska jag klippa mig kl 13:00 också. Ska bli så kul att träffa Linns Pling det va 100 år sedan <3

Har inte skrivit så mycke nu på sista tiden men jag gör inte så mycket om dagarna än att bara försöker få tiden att gå så min babe snart kommer hem saknar honom fruktansvärt mycke puss på dig Kim..

Dags att gå till bussen xoxo Linn..

Kväll!!




Hej hopp!!

Det blev inget sol i dag pallade inte fanns så mycke att göra hemma och det va ju så mycket bra på tv hahaha..

Kom precis hem från Heron Citty va och såg ovanstående film piss bra hahaha..

Träffade min farbror och hans familj och Elin dte va skoj, vi snackade om nyår och dom skulle bara vara hemma hos Adde och fira dit ska ju min familj också men så vet jag ju inte hur jag ska göra med den här Sorunda grejen heller..

Juldagen va ju tydligen ingen hitt lixom.. Sen har jag ju inte pratat med Jessica eller Jennie heller så..

I morrn ska jag nog dra en repa i stan tror jag och försöka hitta dom där förbannade byxorna haha måste ha dom. Måste köpa nytt smink också allt är ju typ slut och som fattig student så får man ju passa på..

Har blivit överöst med gulliga och mysiga sms i dag av min babe saknar honom så mycket nu och mer och mer blir det ju närmare den 10/2 man kommer..

Nu ska jag gå upp och umgår med min underbara familj älska..

Puss å kram julgran....







45 Dagar kvar : )

Babe babe babe puss puss puss på dej...

Har inte hunnit fotta mina klappar än ska göra det i dag om jag hinner haha.. Igår va Farmor och Farfar här och Faster Annika.. Vi åt julmiddag och drack glögg.. Jag drack alcoholfri för jag va så jävla bakis haha så kan det gå..

Pappa fylde ju år den 25/12 aka juldan.. Skulle ha varit här först och sen åkt ner till sorunda till Millis Karin och Robb men så blev det inte.. Fick ju inte tag i någon som kunde köra mig förns kl 02 ba och då sa Millis att alla hade deckat så jag fortsatte parta här hemma. Drack ju diverse vin och jäger jag och Malin fy fan va fulla vi blev haha drog igång singstar brände av massa High School Musical, Blink 182 och ABBA... Piss kul va det tills alla skulle åka hem ja ha vad gör man nu då lixom men jag gick och la mig med min lille bror Jesper också ringde vi till Kim.. Han va på väg och skulle äta frukost. Han tyckte nog att vi va rätt knäppa som ringde honom så sent... Men han va ju vaken så haha.. Jesper är så gullig han frågade Kim om Kim viste vad han skulle bli när han blir stor. Sen svarade han när Kim sagt nej att han ska bli dykare som Kim för det verkar så häftigt hahahaha inge söt..

Dom som va här på juldan va ju Farbror Johnny och Pis med barnen Elin och Matthias. Fster Marie med Johan utan barn, CG och Maja, Pelle, Mamma och Seth, Pernilla och björn med 3 barn, Emelie, Ja det va nog alla men fan va kul det va.. Min Faster Marie är så jävla duktig på singstar men jag slog henne några gånger haha..

I dag vill jag åka till farsta men jag kommer inte hinna det jag evt inte ens hur länge som har öppet ju.. Jag vill ha ett par byxor från Ählens.. Men dom finns inte i mon storlek i farsta så det är ju onödigt att åka dit.. Men palla åka till stan lixom uuuuh kallt är det också, Tror jag bara går upp till stuvsta c och solar lite haha jag måste verkligen fan va brun Kim är..

På nyärsafton så ska jag på glitter och glamor party i sorunda ska bli så jävla kul.. Få klä upp sig å kirra haha jag ska vara med Millis och Karin och Bella ska bli så skoj...

Ne nu ska jag göra ett ryck och äta nått och gå och sola hehe..

Puss på dig min babe saknar dig..

Och puss puss på er alla..

Över!!!

Ja ha då va denna jul avklarad men MYYYYSIG!!

Just nu sitter jag i sängen hos min pappa som btw fyller år i dag GRATTIS PAPPA!!
Vi har spelat buzz och druckigt gott haha.. I morse vaknade jag av att mamma kom in i "mitt" rum hos henne och skulle hämta ett täcke för att hon frös på nedevåningen vid 08:30 typ och efter det kunde jag inte somna om..

Öppnade morgon julklappen som vanligt haha kläder.. Sen skulle jag kolla på Hitta Nemo men då somnade jag som en stock. Vaknade vid typ 13:30 och då hoppade jag in i duschen för alla skulle ju komma kl 15:00..

Kirrade biffen och drack glögg mumma.. Sen va jag lite sur för att mitt linne behövdes sys för det ramlade ner hela tiden över tuttarna och jag vill ju inte vis tuttarna för morfar direkt hahahah. Så Seth sydde det (tack)...

Sen kl 15:00 kom allesammans och M-T mys pys vi öppnade klappar och massa anat och snackade skit.. Sen skulle Seth köra mig till Skogås för jag skulle ta bussen till pappa.. Han körde i 180 från Ösmo till Skogås snacka om att det va fartränder i sätet efter mig hahaha ne men fan va fort det gick annars hade jag ju missat bussen så tack igen..

Fick allt som jag önskade mig älskar mamma och pappa och tack Denize för dom jätte fina glasen..
Den bästa klappen fick jag av Jeppe och Olle, High School Musical sing star ba hahahah grymt..

Min babe ringde i dag också han sa att han saknade mig och längtade tills han kom hem.. Han har 3 klappar som väntar var av en är från mig resten från min mamma ba..  A ja det är ju bra eller???

Han mådde bra och hade haft en bra dag men han hade velat vara med mig hehe och ****....

Ne nu ska jag sova lite som sagt det är ju big party i morrn här hemma uuuuh vet inte om jag pallar fax men det återstår och se..

Natti  natti puss puss..

Bilder på klapparna kommer upp i morrn tror jag..

God Jul Till Er Alla!!!



Ha en riktigt god jul...

Kommer upp lite bilder och så på mina klappar i morgon...

Puss och Kram/ Limpan..

Och god jul min babe saknar dig massor!!!

God morgon...



Vaknade i morrse av att min babe hade skickat sms till mig där det stod : Gomorgon pussgurkan. E du ensam o har en stund över sen så kan du ju gå och kolla din mejl. : ) Puss puss..

Det va ett mail med massa bilder på min babe.. Han är det bästa som finns...

Det kunde ju inte ha blivit en bättre morgon eller jo om han hade stått vid sängkanten när jag vakna så skulle jag ju ha smällt av, av lycka...

I går va jag i farsta med mamma Oliver och Jesper.. Handlade julklappar åt några.. Sen åkte vi hem till pappa och fikade sen åkte mamma hem och vi vidare på Jerspers hockey träning fan va duktig han är...
Sen lagade jag kycklingwook piss gott.. Sen städade jag hela nedevåningen jätte fint och julpyntade också : )
Pappa koka ärtsoppa til sin födelsedag det ser gott ut men jag vet inte om jag tycker om.. Ja gillar soldatens lite lite tack vara Jerre hahaa..

I dag är jag barnvakt, vi har precis ätit frukost och ska snart hitta på något men jag har inte bestämt vad än bara..
Ska åka till mamma sen när pappa kommer hem. Denize kommer också till mamma i kväll det ska bli mysigt : ) like old times...

Saknar dig mitt hjärta..

Puss puss..

SJUK igen ba hur går det???



Ja ha då va det bara två dagar kvar till JULAFTON : )

Har inte orkat skriva på ett tag men men det kan väl hända den bästa lixom.

Min helg tar jag snabbt bara. Jag har varit hos M-T på tjejkväll med bak, middag, bastu och dans himla trevligt att få träffa alla sköna brudar hahaha..
I lördgas va jag hos min faster Marie som fyllde år, drack glögg och massa vin med kusiner och fler trevligt. I dag(eller igår kl är över 00) har jag varit hemma bara slaggat lite på dan sen har jag bara legat i sängen. Mina småbröder kom hit vid halv 18 då va man ju tvungen att gå upp.. Jag mamma och dom ska till farsta och handla julklappar i morrn. Nu på kvällen drog jag till M-T kom ju på att jag glömt Kims dyk tofflor där ju.

Min babe ringde mig i dag också.. Gud vad vi längtar efter varandra ; )  han tyckte synd om mig efter som att jag är sjuk : ( piss förkyld igen ba och ont i halsjäveln, ingen feber som tur är.. Han kommer hem om en och en halv månad längtar... Då ska vi ladda ner massor med Heroes och bara ligga inne i en mån och pussas och kramas och kolla Heroes hahaa mys pys..

Ne nu ska jag läsa lite tills jag stupar typ..

Sov gott på er..

Puss puss..

Hoppas alla

Kväll!!

Nu tänker jag pröva skriva så här i stället för centrerat..

Kom hem till mamma för ett tag sen, skönare och åka bil i dag i ställe för att åka tåg i morrn uuuh.(måste kirra kör-k)

Va ju på Jespers avslutning i dag fan va ungar är söta alltså.. Förutom snorungen som satt och stack fram huvudet framför filmkameran när Malin filmade, vart fan va föräldrarna undrade man ju hade det varit min unge så hade man ju sagt till lixom. Jag sa det till Malin att hon skulle försöka sälja filmen till hans mamma för det är ju ändå bara hennes jävla son på filmen.. Kul.. Som förälder så säger man ju till lixom med tanke på att mamman stog bakom hela tiden..

Sen fikade vi hos pappa eller alla andra gjorde det utom jag och Malin.. Kim ringde i dag också ååååå vad jag saknar honom. Han hade sett delfiner jätte nära igår fan va avis jag blir.. Han mådde bra i alla fall och det är huvudsaken.. Min babe!!!

Nu sitter jag här i köket hos mamma och tråkar hatar Ösmo..
Ska till M-T i morrn det är ju tur att man har polare här annars hade detta varit ödens öde..
Trode att jag och Jessica R skulle ungås i morrn men så blir det inte för hon ska ju ut och festa som vanligt.(dumma)
Jag hade behövt det men men det kommer fler gånger..

Har försökt ringa M-T typ 100 gr men hon svarar ju inte som vanligt åååååå..

Ne nu ska jag koka mig ett ägg tror jag är piss hungrig..

Puss hej..

Snart är det Jul..

Ja ha då har man jul lov det va ju inte igår lixom haha..
Ligger fortfarande i sängen mamma kommer snart..
Hon ska hjälpa mig med en uppgift till skolan sen ska vi på min lillebrors jul avslutning i hans skola.
HAHAHAHAHA Lyssnade precis på ett radio repotage som Daniel har gjort i Falun fan va kul det va piss bra Daniel piss bra, handlade om julen och julrushen ( hur det nu stavas)..

Kim kim kim kom kom kom hem hem hem..

Jag hittade mina kusiner igår också jag kunde inte sova så jag satt och läste bloggar i typ 2h nästan, också helt plötsligt så dyker Tettis upp och det namnet kande jag igen direkt och genom henne hittade jag Jenny och Mia också kul kul nu har jag massor och läsa innan jag somnar eller till nästa gång jag inte kan sova..
Kram på er..

Håller på och fixar med en suprice till Kim också tills han kommer hem det ska bli kul, jag kan inte avslöja mer här för jag tror att han läser min blogg : )

I morrn ska jag på tjej middag hos min M-T ska bli jätte mysigt har inte sett henne på jätte länge nu.
Sen sover jag hos mamma och åker tillbaka till Huddinge på lördag så får vi se vad som händer då blir lungt i alla fall med tanke på att jag har 300kr på kontot och Malin ska ha 90kr av mig i dag..

Ne nu ska jag duscha och kirra biffen innan mamma kommer..

Bara 54 dagar kvar tills Kim kommer hem.
Och bara 6 dagar kvar till Julafton : )

Puss och Kram..


2008!

Detta har jag hunnit med 2008

[ X ] Jag har hittat ny musik jag gillar
[ X ] Jag har fått nya kompisar - Ja, några :)
[ X ] Jag har varit i ett annat land än Sverige - Tallin
[X ] Jag har hoppat från 10'an - Nope inte i år.
[ X ] Jag har varit ledsen
[X ] Jag har velat dö - Nja typ..
[ X ] Jag har varit glad
[  ] Jag har blivit kär
[ X ] Jag har känt mig sviken - Om jag har..
[ X] Jag har känt som att ingen har sett mig
[ X] Jag har suttit vid datorn mer än jag brukar
[  ] Jag har rappat - ? Massor eller inte.
[  ] Jag har skrivit en låt - Nej.
[ X ] Jag har känt hat-Allt för mycket.
[ X ] Jag har känt som om någon tagit mig för givet - Japp.
[  ] Jag har varit i slagsmål - Nej.
[  ] Jag har varit "sjuk" - "sjuk"??
[ X ] Jag har varit sjuk - Är det nu..
[ X ] Jag har dansat - Nirvana (where did you sleep last night?)
[ X] Jag har bråkat med mina föräldrar - Med mamma en gång ordentligt.
[ X ] någon har sagt att jag är snygg - Japp min Babe och mina vänner.
[ X ] Jag har bråkat med min babe -  Ja.
[  ] Jag har strulat med en främling - NEJ!!
[  ] Jag har strulat med en av samma kön
[  ] Jag har varit så uppjagad att jag gjort misstag - Inte vad jag vet.
[ X ] Jag har gråtit för något som hänt i mitt liv - Japp.
[ X] Jag har slagit någon - Japp.
[  ] Jag har kallat någon hora/slampa - Ne..
[ X ] Jag har pissat utomhus
[  ] Jag har däckat
[  ] Jag har spytt - Aldrig..
[  ] Jag har knarkat
[ X ] Jag har druckit alkohol - Å ja..
[ X] Jag har sovit i motsatta könets säng - Babes säng.
[X ] Jag har hånglat med någon av motsatt kön - Babe..
[  ] Jag har raggat på främlingar - Nej nej nej..
[ X ] Jag har rökt - För mycket..
[ X ] Jag har rymt hemifrån - Inte sen jah va 5 typ..
[ X ] Jag har bakat
[  ] Jag har sovit utomhus - Nope.
[  ] Jag har åkt bil med fyllon
[  ] Jag har varit/är kär
[ X] Jag har saknat/saknar någon - Hela tiden..
[ X ] Jag har duschat med någon
[ X] Jag har badat i havet
[ X ] Jag har solat utomhus
[ X ] Jag har solat i solarium
[   ] Jag har snackat i telefon mer än 2 timmar - Tror inte det..
[  ] Jag har fått blommor av någon från motsatta könet
[ ? ] Jag har gett någon blommor - Ojag kommer inte ihåg..
[ X ] Jag har sett en död människa - Fast det va 2007.
[ X ] Jag har varit på sjukhus
[ X ] Tagit studenten - För 2 år sen!!


Natti natti..

Nu ska jag kolla på bodyguard eller snart.

ÅÅÅÅÅ VAD JAG SAKNAR DIG KIM..
DU ÄR BÄST..

Massa puss å kram på dig min babe...


Slänger in lite Attilla också!!





Natti natti..

He he hu!!

Trött trött trött. Kunde ju inte sova igår fast det va väl för att jag somnade på soffan på dan i guess.
I går va jag hemma hela dagen och bara va sjuk med min lillebror Oliver fan jag grinade igår för att han va så sjuk gjorde ont i hjärtat att se, det fick mig att inse hur mycket man bryr sig om andra och dom som står en aldra närmast fatta när man får egna barn och dom blir sjuka uuuh.

Oliver hade typ 39-40 graders feber och hostade nonstopp så jag gav han host dempande och alvedon. När han gick på alvedon va han sig själv men när den gick ur kroppen så blev han helt ledlös och bara skakade och kunde inte fästa blicken. Han hade så segt slem i halsen så att man nästa kunde dra ut det med händerna fan va jag lider med den lilla krabaten. Nu ringde pappa och sa att dom ska åka till akuten med honom, Maliun hade hämtat honom hos mormor precis och han hade varit lika dålig fortfarande så det är väl lika bra att dom åker in.. UUUUH håller tummarna för dig min älskling.

Själv har jag varit i skolani dag och lämnat in min fältstudie examination och surrat med Lotta om vilka kurser jag ska läsa nu i vår det gick bra. Jag bryr mig inte så mycket så länge jag går med Ina och Johanna så är jag nöjd : )
Har pratat med Malou om min kompletering också blev ju massa missförstånd där och så men nu e jag och hon med på noterna.. Sitter och pluggar nu eller halft i alla fall e trött som fan.

Saknar Kim så mycke så mycke så mycke.. Har inte pratat så mycket nu fax jag hör ju av mig hela tiden men jag tänkte att han ska få sakna mig lite nu fax ; )
Är ju så jävla dyrt också för honom. Hoppas det va hans väska som dom hittat på flygplatsen håller tummarna för det i alla fall.

I morrn är det fika hos min lärare i midsommarkransen det ska bli mysigt hoppas jag mår bättre bara me jag går nog endå tror jag.. Fast är Oliver så dålig så är jag hemma med honom i stället om ingen annan kan ta honom.

Helgen blir cp lugn är bjuden på middag hos M-T på fredag skönt då kan jag hälsa på mamma också. Sen på lördag ska jag ha böl kväll med Crossbite hos henne med godis och 7l cola mumma hahaha..

Ne nu ska jag kolla korven.

Puss Puss..

SJUK!!

ÅÅÅÅ kan det bli sämre eller??

Nu har man ju feber och skit. Skulle haft en examination nu i dag,
som tur är så fanns den på fronter så jag kan göra den hemmifrån..

Crossbite darling allt årdnar sig jag finns här och det vet du.
Det blir du och jag nästa helg med snyft film godis, pizza och 7l cola..
Love u darling allt kommer at bli bra..


Piss piss piss dag...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.



Snodd av Jessica 182..

DIG:
1. Hur lång är du? 166-167
2. Vad vill du bli när du bli stor? Förskolärare eller socionom
3. Vad pluggar/jobbar du med? Pluggar till barnskötare
4. Har du långt hår? Nja
5. Vilken hårfärg har du? Ljusblond
6. Sminkar du dig? Oftast
7. Har du haft sex senaste månaden?  Sist va den 24/11-2008
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svart och vita
10. Har du kysst någon idag? Nej

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? Nån timme sen, Jessica
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Kim, med Jessica, inatt
3. Har du kysst nån kompis? Ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Hmm..Kompis och kompis vet jag inte.
5. Vem har du varit kompis med längst? M-T ca 16 år
6. Vem känner dig bäst? Kim, Mamma, Robban.
7. Längsta tid du varit osams med en kompis?  Ingela tror jag det va.
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Ja.
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej?

KLÄDER:
1. Vad hade du på dig idag? Kims skor, svarts mjukisar och en grå munkjacka.
2. Har du bytt om idag? Ja, nu har jag linne och trosor och raggisar.
3. Favorittröja? Många men min gråa munkis är bäst just nu.
4. Sexigaste klädesplagget på killar? Ohh ett par schyssta brallor tror jag, och skor :)
5. Har du gett bort kläder nån gång? Japp massor.
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Hell yeah
7. Har du handlat kläder genom internet? Japp det har jag.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nope
9. Fulaste plagget killar kan ha? Ett par fula byxor
10. Vad använder du för skor? Mest mina svarta converse

RELATIONER:
Hur långt är ditt längsta förhållande? Nuvarande typ
Har du pojkvän/flickvän nu? Typ
Vilka är det viktigaste delarna på en kille? Huvudet typ
Hur ser din drömprins ut?  Ja du??
Hur många har du haft samlag med? Skit i det du..
Har du varit kär? Ja typ.
Har du blivit sårad? 1,000,000 gånger
Älskar du någon? *****************.

Söndag uuuuuh!!

HA HA HA Va ju ute med dykarn igår fan va kul vi hade..



Först va jag hemma bara Kollade tv lekte med Oliver och Jesper typ sen skulle jag ju ringa och väcka Jerre vid typ 14 tiden men hon svarade inte.
 Då tänkte jag ne he hon stannar väl hemma i dag då så får jag parta själv.
Men vid typ halv 16 så hörde hon av sig och sa att hon hade sovit bort sin feber och att hon va fitt for fight nu..


Vi möttes i Farsta och började hinka åkte till Lisa och Johan i Hökarängen och satt uppe hos Lisa och drack.
 Det va inte så många som hade kommit när vi kom men vi hade ju inga pengar så därför satt vi i Lisas lya och drack så gick vi ner till kolgrillen som dom hade hyrt sen och tog en öl.
 Sen ringde Johnny och sa att om vi skulle lämna väskor och sånt så fick vi komma snart eftersom att dom skulle dra ut så vi skulle åka till Skärmarbrink och sen skulle vi tillbaka.
Men först så sa det ju bara pang på vägen dit ja ha dyngich båda två ba..
Och när vi kom upp dit så fasnade vi lite för länge så vi tänkte att vi ringer Lisa och dom när vi kommer in till stan men då va ju luren borta och hej och hå..


Blev ju Rocks efter diverse tunnelbane rider..
Naggade korv innan vi ens hade kommit in ba haha det brukar man ju äta efter krogen eller??
Träffade ju massa Holländare i kön också så snacka engelska är man ju bäst på haha. Efter ett tag när vi väl hade kommit in så kom Staven och Mange och diverse folk.
Jerre(dykarn) hon försvann ju direkt när vi kom inanför dörrarna typ som vanligt.
Jag dansade med Mickis och hennes polare och Staven,Jerre och Mange piss kul..
Måste bara erkäna en sak fan va trist det är utan Kim det är inta alls samma sak..
Saknar dig babe.
Sen när vi skulle dra hem så hämtade vi ut jackorna å då precis när vi ska gå ut från Rocks så HAHAHAHAHAHAAHAH dyker alltså ordagrant dyker Jerre ut och landar på näsan typ nä men nästan fan va kul det va.
 Hon skrapade upp knän och armbågar och så fick hon ett skrapsår på foten ba HAHAHAHAHAHAHA förlåt Jessica men fan va kul det va..
Sen typ halv ramlade hon typ utanför igen då kom en kille fram och skulle hjälpa henne upp då kollade hon piss surt på honom och rycker undan armen och säger: Jag ska bara kolla en sak.
 Och lossas kolla i sin väska hahaha snyggt Jerre fan va rolig du är alltså..
Jag fick ju släpa henne till Slussen och till donken ( hon kommer ej ihåg detta)..
Tog tunnelbanan till Skärmarbrink efter att ha snackat med Johnny.
Efterfest där och så blev det, pratade jätte mycket med Kims polare och fick reda på så mycket roliga saker han gjort under sin uppväxt hahahaha..
Somnade kl 07:30 och vaknade 11 kul inge trött.
Sen senare på em tog jag och Jerre oss till kinan och naggade sen kom Staven och hämtade henne och mamma hämtade mig .
Nu sitter jag här hos pappa och mår som jag förtjänar i dag.
Nu ska det naggas sen pluggas..

Hej hopp gummi topp..

Puss..


Lördag typ!

Sov aldeles för länge.
Pluggade ALDELES för lite.
Åt aldeles för lite.
Skrattade aldeles för lite.
Smsade lagom med Kim.
Va på Lucia tåg på Motzart.(lille bror)
Va på ICA maxi.
Åt kyckling.
Kollade IDOL.
Sjöng sing star (ABBA).
Drack kaffe med baileys.
Kollade facebook.
Tvättade av sminket.
Drack alovera.
Bloggar.

Ja det va min dag det.

Är rätt låg för jag ligger efter i skolan som fan fan fan.. Har ju bara mig själv att skylla iofs..
Nere för annat också men det skriver jag inte här..(finns folk som inte ska veta sånt)

Längtar tills i morrn som fan för då kommer Jessica aka Jerre, Stödet, Garry och mycket mycket mer : )
Vi ska typ förfesta någon stans så som det ser ut nu blir det hos Kim..
 Kommer vara konstigt att vara där utan honom..
Men först blir det här hos mig med Farmor och Farfar som ska vara barnvakt.
Vi vet inte riktigt vart vi ska sova heller men det löser sig haha det gör det alltid när det e jag och Jerre..

Ska ni till Gärrrrdet?? Eh ne, Gärdet!!  MOHAHAHAHHAA..

Å kom hem för jag längat efter dig..

Ne nu blir det Duck Tales..

Puss och god natt ni som läser..


HAHAHAHAHAHAHA!!


Ta livet av sig kanske???

Kollade kontot nu 788kr ba kul..

Jag har lixom inte ens köpt julklappar än inte en enda..

Det här är det enda värdelösa med att vara student alltså jag HATAR det..

Vill ju bara dö typ. Man är helt jävla låst utan pengar..

Har pratat med Kim i dag i alla fall det känns bra.. Saknar honom massor..

Han kommer hem en månad sen åker han i 2mån till och kommer hem i maj nån gång..

Det går nog bra..

Ne fy va nere jag är hej då på er...

Dagen innan..



SAKNAR !!!!

God Natt på er där ute..

Puss Puss..

Linda Rosing!!

Hur går det då???

Glammiga kändis fester, Matlagning med barnen också massa olika män på det..

Jag är förvirrad..

Hur ska detta sluta hahahahaha...



2 månader kvar <3

WEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Bara 2 månader kvar tills min Kimpi kommer hem hahaha va glad jag är..

Just nu kollar jag på våra bästa år piss bra.. Jag bakar också kärleksmumms för Malin ska ha aloverakväll i kväll och hpn hinner inte baka så jag tog på mig det. Fan jag måste ju plugga också.

Mamma kommer med Tobbes kamera i dag också jag måste ju lämna tillbaka den.

Till frokost i morrsa naggade jag rosa gröt jätte fin.







Det va gott haha!!

Ne nu ska jag konsentrera mig på tv:n.







Mitt rum hos pappa har fått det hyfsat mysigt i alla fall..

Hej hopp!!

Trött!!

Tack Sandra för att du har gjort min blogg så fin : )

I dag har jag barit i skolan och typ inte gjort mycke alls..
 Höll på att somna för jag kunde ju inte sova i går, somnade typ vid 02 nån gång..

Efter skolan i dag så hämtade jag Oliver och Jesper på förskola och skola det va mysigt.
Nu sitter jag och bloggar och läser bloggar. Oliver sover middag och Jesper spelar data..

I morrn ska Malin ha aloverakväll då ska man ju baka hela dagen för hon hinner inte å jag är ledig så jag tog på mig det.
Måste skriva klart mina fältstudiegrejer också..

I kväll ska jag äta middag sen sova för jag är så jävla trött.
Nu har Johanna kommit fram till Thailand, känns bra så man vet att hon är välbehållen.

Har inte pratat med Kim sen i lördags vi har smsat alltså meninte pratat.
Vi saknar varandra : ) mysigt mysigt.
Lite man längtar tills han kommer hem då aaaaa blir galen av all ensamhet..

Nu ska jag väcka Oliver och laga mat..

Puss å Kram..

Måndag!!

Jag har drömt mardrömm i natt piss läskigt det va typ om jordens undergång..



I helgen har jag inte gjort mycket.



I fredags så va jag hos Johanna och sa hej då till henne, drack lite vin och sen kom Daniel med sin date Malin.

Daniel va nykter så när Johanna och alla skulle gå ut så fick jag skjuss hem.

 Men först stannade vi i Huddinge C för att ta en öl eller nått haha.

Det va typ ett pindos hak vi hittade.

 Det första jag fick se va en kuk på en piss full snubbe som pissade hahahaha, det andra va en spya som jag kutade förbi, och det tredje va att vi va på detta ställe i ca 40 min och under den tiden va det tre pes som blev utkastade hahahah.

 Sen vid typ 00 tiden droppade dom mig hemma.



I lördags va jag bara hemma med Pappa och Oliver och Jesper vi va på ica maxi och röjde piss kul.

 Handlade ingredienser till min fläskfile gryta mmmm va gott det va, jag lagade det på kvällen sen och då rinde min Kim också.

 Pratade med honom sen sa vi god natt och la på<3.

Efter julkalendern så bastade jag Jesper och Oliver det va mysigt och varmt 60 grader kom vi upp i.

Sen kom Malin hem vid typ 20 tiden från sin kryss.

Då plockade vi fram lite vin och ost å kex och kyckling och revbenspläll satan va gott tänkte jag och naggade ett kex och typ 3 revbenspjäll och petade lite i kycklingen...



I går så vaknade jag vid typ 10:45 av att Jesper kom ner och frågade vad jag ville ha för ägg ba haha.

Sen drog dom till Signe och firade henne.

 Mamma kom hit med Seth och lämnade massa prylar tack så mycket, börjar få hemmtrevligt nu fax.
 
Smsade med Kim massor också gud va jag längtar tills han kommer hem.

 Och han längtar jätte mycket hem också, stackarn är sjuk och kan inte jobba jätte förkyld och hostig men ingen feber som tur är.

 Undrar hur han mår i dag får ringa och fråga..

Sen på kvällen drog jag till Johanna och skrev i ett album som hon ska få för hon åker ju i dag till Thailand och blir borta i 4 mån.

 Kom dit i alla fall och drack the sen sa Therese Johannas mamma att vi skulle ringa och beställa sushi (blä) tänkte jag men jag prövade och det va fan helt ok assa haha så det blir fler gånger..

Komer ihåg när Pelle naggade sushi en gång i Farsta då lovade jag mig själv att aldrig pröva men se där va modig jag va : )

Nu ligger jag i sängen och väntar på mina skoluppgifter..

I dag ska jag springa och cykla och äta bara fil : )

Saknar dig Kim massor..

Puss puss..

Utmanad!!


Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna
3. Meddela de utmanade på deras bloggar

8 favoritprogram
1. Miami Ink
2. LA Ink
3. Gossip Girl
4. Vänner
5. AFV
6. Idol
7. Simpsons
8. Bolibompa

8 saker jag gjorde igår
1. Pratade med Kim
2. Jobbade
3. Spelade tv spel
4. Träffade Daniel och Johanna <3
5. Drack vin
6. Åkte bil
7. Kramade pappa
8. Sminkade mig


8 saker jag ser fram emot
1. Kim kommer hem
2. Mysa med Kim
3. Pussas med Kim
4. Bli klar med skolan
5. Julafton
6. Sommaren
7. Sweden rock
8. Hultsfred

8 favoritrestauranger
1. Koh pangang
2. Texas Long Horne
3. Kina (gous garden)
4. Min egen mat
5. BK
6. Pizzeria Birkastan
7.Kungs hallarna
8. Mamma

8 saker på min önskelista
1. Kim
2. Pengar
3. Uggs
4. Digital kamera
5. G i alla ämnen
6. Kläder
7. Pengar
8. Resa

Svacka!!Piss o Skit..

Ja ha då va man nere igen då hur går det kan man inte bara må bra eller????

Är less på att må så här, orolig i magen, sur och typ as lätt irriterad och bara almänt sur..

I dag har jag jobbat för Jessica hon ligger hemma och är typ piss förkyld
(krya på dig)

Just nu är jag barnvakt inte ett dugg kul när man mår så här kan jag säga.
Pappa och Malin är på akuten med Jesper han har jätte ont i halsen och är typ helt igen täppt med guck i halsen.


Smsar med Kim å det går ju som det går också..
Jag hatar att han är där nere i jävla fitt yemen..

Ne nu orkar jag inte skriva mer..

Kram..

Bilder från mitt lusse bak!!
















Natti natti puss puss!!

Jobb jobb jobb : )

Har jobbat i dag me fan nu blir det lite klirr i kassan endå : )

Har pratat med Kim i dag weeee, gud va han är bäst alltså..

Jag vet att jag tjatar men det är fax inte roligt att han är borta så länge : (

Har jobbat i dag som sagt, sen när jag kom hem så naggade jag. Sen hade jag ju lovat att lita buss på ps2 med min lille bror Jesper det blev monster buzz piss kul.. Han är piss bra men jag van med hela 34p
 och han fick 31p inte långt ifrån fax..

Sen killade vi julkalendern tycker den är piss konstig stel å himla vit. På min tid va det ju piss bra ju med Pelle Svanlös och Spökena på Greveholms slott..( ni vet vad jag menar).

Sen blev det till att masera pappas axlar haha det får jag typ göra varje gång jag är här..

Och nu har jag precis kollat på Mamma Mia fan va bra den va bölade och skrattade på samma gång typ oj oj oj.

Och nu ska jag sova typ..

Slänger in lite blandade bilder..

Miss u Kim..

Sov gott!!














1/12-2008

Nu är det 11 veckor kvar, alltså 71 dagar tills Kim kommer hem.

Vi ska äta flärre fille då mumma va gott.

I dag har jag jobbat 9h bra bra bra, pengar pengar pengar.
Fast jag gillar stället sjukt mycke så himla underbara barn TACK Jessica R.

Från och med i dag är man ju Huddinge bo ba piss nice nu kan man ju ia alla fall ta sig från stan en lördga natt.
Sa upp min lya i dag skönt. Mycke som är skönt just nu hehe. Jag mår jätte bra jag och Kim saknar varandra och han mår bra nu allt är å topp, förutom att vi är typ 1.000.000 mil ifrån varandra uuuuuuh...

I morrn blir det plugg hela dagen typ eller på kvällen ska jag spela buzz har lovat Jesper..
Fan va kul buzz är man är monster och tävlar mot varandra på ps2.

Bakade ju igår jävlar vilka goa bullar : )

Nu kollar jag på cesar hund snubben han e ju kul..

Natti natti på er..

Saknar dig Kim!! Puss puss..

RSS 2.0