Jocke kommer hem på måndag <3 weee kul kul!!

Jocke kommer Jocke kommer som vi har längtat..

Limpan is the skit!!

Hej yo ho!!

Hmm ja vad har hänt sen sist?? Inte mycket..

Jag har varit ledig i måndags. Träffade Ronny, Stefan, Bobo och Kim och nagga på Rim Nam Thai Food så jävla gott sen blev det hockey och öl med alla utom Stefan och Bobo  men + Bolle, Carro, Sara, Moa, och Albin.. Sverige förlorade mot Slovenja haha soppor.. Sen fick jag ride hem av Kim för att han skulle ändå in till stan så det va bra.. 

I morrse va jag uppe innan tuppen typ uuuuh började jobba halv 7 i handen så det va ju bara att palla sig upp.. Matte hämtade mig vid typ 05:45 sen hämtade vi Micke i v-h så jag va på jobbet vid 06:30 trött som fan..
Har haft en bra dag på jobbet varit ute med barn och njutit i solen.. Slutade kl 14:00 och då bar det hemmåt.. Dushade och sen kom Matte och hämtade mig. Åkte till honom och drack kaffe sen åt han jag Katta och Jonathan (Kattas son) middag grädd stuvad pytt i panna med stekt ägg mumma.. Sen kom Robban och hämtade mig då åkte vi ut på ringvägen och tog en cigg med Gurra och Syrran.. Sen drog vi upp till Adde och kirrade en ny skiva sen bar det av till solis för att träffa Karin sen kollade vi hous där piss bra avsnitt..

Nu ligger jag här i sängen hos mamma, börjar kl 10 i morrn och slutar 18 blä blä blä men jag trivs ju så det går nog snabbt.. Ribban hämtar mig och då ska jag antingen träffa M-T eller Ingela vi får se.. Jag e piss sugen på att åka rullisar så jag ska nog göra det också..

Ne natti natti puss..

BAKIS!!

Ja igår va man ju på brölopp..
Det va super vackert och super varckert...
Sen blev det fullt galej i det där stora gula huset vid vägen i Ösmo..
Sen åkte jag och Elin till old bell i nynäs.. Där drog man ju bara rätt in utan att hänga av sig eller betala inträde uuups..
Va full som en kastrull, jag va så full som man nästan inte får vara. Kände inte igen folk, va otrevlig mm..
Gick ut och sov i Kims bil tills han slutade jobba, då fick jag äntligen sova i sängen i stället för bilen..

Nu har jag varit hemma och hämtat lite prytlar och nu sitter jag här och skriver som aldrig förr haha..
Har varit på konditoriet med Bolle Kim och Martin i morse eller typ kl 14 men men..
Nu ringde Kim och sa att vi ska grilla kanske med massa männislor..
Får se om jag pallar det i dag..

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva mer men men.. Puss..

Va fan!!!

Hej på er...
Jag känner att jag inte har nått possitivt att skriva alls typ.
Det har jag ioförsig inte gjort på länge..
Funderar på vad jag ska göra, ska man flytta eller ska man bara bli dryg och hata allt och alla ett tag?? (inte mina vänner så klart) men typ nya inkräktare, blir ju bara skit endå..
I dag började min praktik pga att jag har varit sjuk. Det är något fel på mitt huvud har haft migrän fram och tillbaka i 6 dagar å det kan ju inte vara normalt... Sen har man ju ont i den här helvetes jävla visdomstanden också gaaaaah jag blir galen... I alla fall min praktikplats är förskolan Anden i vändelsö jätte mysig liten förskola som ligger i gropen vid VÖM skolan så jag har ju mamma nära i alla fall..

I helgen är det ju som alla vet bandit boat och jag VILL så himla gärna men jag ska ju på brölopp, det ska bli super kul det med absolut.. Pia och Johnny kommer vara så fina och det kommer jag med haha ne men jag e alvarlig fax tror att det kommer bli riktigt bra det som jag valt.. (slänger upp bild efter helgen nån gång)..

I dag, i morrn och på freda da ska jag bara vara en sombie sen blir det fan vin alltså nån som vill träffas??? Jag är öppen för förslag bara jag får prata av mig gaaaah!!!

Ha ha har gått i pyjamasbyxor hela dagen å fan va kallt det va aldrig mer/igen..

A ja ne nu ska jag inte dra min olycklighet över alla andra så nu slutar jag..

Natti natti puss puss..

Hej på er...

Just nu sitter jag här hos Karin och undrar vad jag håller på med..
Jag är en bra tjej, jag är omtänksam och snäll.
Jag bryr mig om andra och alla i min omkrätts..
Men det känns som att det BARA är jag som gör det..
Eller det jag menar är att man är snäll och gullig mot andra men får man något tillbaka???
Jag tycker inte det men jag vill ju vara snäll men det känns inge kul när det inte är uppskattat..
Jag gillar ju dom jag är snäll mot men är det någon idé att ha kvcar såna i sitt liv som inte kan ge utan bara ta???

Jag har inte gjort så mycket under denna vecka fax. Va på möhippa i lördags, min underbara "faster" ska gifta sig på lördag 25/4.. Vi stormade in till henne i lördags kl 08:30 med skumpa och jordgubbar. Sen fick hon sin snygga Elvis dräkt som hon skulle ha med peruk och gura å glajer piss snygg hahahahaa.. Sen körde en kille ner henne till nynäs på motorcykel och satte henne helt solo på tåget mot stan.. Vi hoppade på i ösmo och tvingade henne att dansa och sjunga Elvis låtar på tåget det va kul.. Sen kom vi till centralen då va alla lagom fulla haha kl va då 12:05.. Vi satte oss på gyllne måsen och naggade, jag och elin käkade varsin ostburgare med vitt vin haha..
Sen drog vi till sergelsgstorg där Pia fick måla av sin blivande man i kännslor och a hur hon ville haha får väl se vad han tycker om det sen hahaha.. Efter det så va det dags att röra sig mot skivinspelningen. På vägen dit så tappade jag , Elin och Emmelie bort dom andra men vi viste vart vi skulle. På vägen dit så lyckades vi "hitta" en jätte fin påsk lilja, ett vitt stort stearinljus. och en ladda ditt kontatkort här flagga... Sen spelade Pia in låten ja vad den nu hette det va nått om en polca dott bikini i alla fall hahaha..  I detta rum där man spelade in låten fanns det ju en hög av roliga peruker så vi andra kastade oss på dom och posade som galningar.. Jag skulle vara piss snygg i rött kan jag ju säga haha. Sen gick vi på snaps och drack mer och mer uuuuh sen va det grekisk restaurang kl 18:00 på söder.. Då fick jag hemlängtan när man nästan såg hela vägen hem.. Jag åt min bläckfisk som vanligt fan va gott det är.. Jag va nog den enda som drack vatten där.. Sen drog vi till gröne jägarn och där sjöng Pis kareoke med en annan Elvis som va där på svensexa.. Och här börjde tequilan flöda uuuh det va dumt det... Efter typ 5 tequila så bestämmer vi oss för att gå till studio femtiofyra och parta vidare och där blev det ju ca 5 tequila till å då bestämde några av oss att det va dags att åka hem och så blev det.. Resten struntar vi i och nämna...

Kollade på en av mina älsklingsfilmer igår Transformers så himla bra sen somnade jag arg som vanligt.. Men det blev bättre på morgonen.. Åååå vad jag inte vet vad jag ska göra med mitt jävla skit liv jag blir så irriterad och lessen och besviken och arg.. NÅN ANNAN SOM VET VAD JAG SKA GÖRA?????

Nu sitter jag uppe hos Karin efter en trevlig morgon.. Jag har varit världens snällaste tycker jag i alla fall men men det är vi nog två om...  Karin tvättar och jag har sovit och kollat sex and the citty.. Väntar på att Kim ska ringa men det händer väl inte.. Nu ska jag dricka kaffe och äta smuttie mm va gott det ska bli..

Ja just det min praktik har börjat nu också men det har ju inte varit bra alls jag är dyng förkyld och hostig så jag pratade med dom på Anden och jag fick inte komma dit för ens på onsdag.. Jag hoppas att jag är tillräckligt frisk för att komma i morrn annars så blir jag väl döds sjuk eller nått hehe..

Ne nu ska jag fika hej på er allihoppa... 

Oj va dålig jag är...

Ja ha sitter hemma och gör inget.. Har haft huvudvärk nu i ca 2,5 dagar piss jobbigt..

Va på matchen i söndags å det va ju en besvikelse 2-1 mot gävle pinsamt uuuh va dåliga vi va..

Missade min redovisning i dag men förhoppningsvis så får jag göra den i morrn innan eller efter vårat studiebesök någon stans.. Jag m år väl rätt så bra efter allt som har hänt, det är klart att jag tänker på min babe fortfarande saknar dig.. Men som jag skrev i dag så tror jag att detta är det bästa för oss båda<3

Mamma va på gotland i helgen och kirrade med huset, så nu är det klart nu är det bara att åka över till öjn..

Jag längtar så otroligt mycket till sommaren jag vet inte varför men det känns som att allt kommer vara och bli så mycket bättre då..

Gadden kliar sator och jag vill bara ha den klar nu nu nu, får ringa Reine tror jag och bola in en tid redan i veckan typ..

Helgen har varit skoj, middag hos pappa i fredags med kusiner och fastrar och farbror med fler.. I lördags så va det påskmiddag hos pappa med farmor, farfar, syster, faster med fler igen haha.. Och i söndags så va det den pinsama fotbollen uuuh..

I måndags  eller igår så hade Jesper kalas och jag och Hanna va lektanter ha piss kul. Efter det blev det den grekiska kolgrillen mmm va gott naggade calamare med bulgur.. Sen åkte vi hem och jag slaggade på soffan sen duschade jag och kollade på pocahontas..

Nu kollar jag på The Avator och ska snart möta upp matte : )

Puss så länge...

Ny gaddad : )

Ja nu ligger jag här i sängen och mår dåligt fast det är det värt.. Huvudvärk som satan och frussen..

JAG ÄR NY GADDAD WEEEEEEEE.. Äntligen har jag min stjärna och mer och fler ska det bli tack Reine/Stefan ni är underbara...<3

Ja helgen va kul va på folkan comedy clubb men härliga vänner, sen blev det klubben bråk och massa fylla som vanligt hahahahahahah... Så himla slönt att ha min Stefan igen har saknat honom otroligt mycket och jag behöver honom most nu..

Lördag tillbringade jag på klubben med east coast riders och Ingela vi grillade och drack öl i massor.. Vid sex blev jag trött och gick och sov hahahaha.. Missade Mattias fest ba hur går det Linn???
Massa ringde mig i lördags sorry till er men jag måde skit...

Har varit på biblan i nynäs nu varje morgon med Johanna för att vi är så jävla bäst på att plugga ja hörde nu det LINN PETTERSSON FORSMAN ÄR BÄST PÅ ATT PLUGGA!!! Vi skriver ett arbete om barn fetma piss intressant fax...
Gled in på studion i dag och blev butiks beträde och det va kul serverade kaffe å kirra massor med saker.. Sen så fick jag gadda mig å det är ju aldrig fel.. Va på biblan en gång till med Stefan och kirrade bilder till min rygg tavla fan va bra det kommer att bli....

Ne nu ska jag kolla på en film och bara vila för att åter i morrn dra till biblan sen studion ring ni som vill leka jag är i nynäs : )

Puss puss på er..

Lista! (Snodd av Jerre)


För alla tjejer. Fegt om ni inte gör den! Utmana sen 5 personer att göra den!

Jag utmanar: Alla som läser!

Vilken BH har du på dig just nu?
Ingen

Vilka trosor har du på dig just nu?
svarta hottpants

Är du nöjd med dina bröst?
funkar

Är du nöjd med din röv?
O ja

Uppsatt eller utsläppt hår?
uppsatt

Hur skulle du beskriva killen/tjejen som du just nu tycker om?

Underbar, dryg, rolig, galen, hyperaktiv.


Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet?
Ögon, Skor, Kläder, Personlighet

Har du haft sex?
O ja.

Vad är din åsikt om homosexuella killar?
Me like

Vart vill du helst bli kysst?
Halsen eller typ på mina körsbär

Och om inte där?
Munnen..

Har du några snygga killkompisar?
Ja några.

Har du kysst någon av samma kön?
Massor

Vad är ett + på motsatta könet?
Fina ögon och en kul personlighet

Vad är ett -?
Självsäker och äckligt dryg...

Har du haft sex med strumporna på?
Nja vet inte

Vad är avtändande under sexakten?

Om personen i sig inte låter eller knappt andas. Håller med Jerre om fisken.
Oj va svårt detta va.. Om personen bara tänker på sig själv.

Vad är det pinsammaste du har gjort under sexakten?
Inget

Vad är det pinsammaste den andra partnern har gjort?
Inget

Är du en hejjare på att kyssas?
Att jag är

Skäms du över att ha gjort denna listan
Nej!

Hemma!!

Maaaaaaaaaaa va tråkigt jag har eller det är rätt skönt att vara ensam fax..
Ha såg Fredrik i dag det va ju inte igår, skulle gå över övergångsstället i Stuvsta centrum och då kom han brummandes förbi ba det va kul..

I dag har jag druckit massa kaffe varit i skolan ätit krokofanter och lagat mat hemma åt familjen..
I går va jag i nynäs eh jag har ju ioförsig varit där typ hela veckan eller det är nog hela tror jag (svälj)...
Ja jag jag va hos Jennie igår i alla fall och kollade tv mm och åt middag. Grillad kyckling med potatissallad och fetaost ocg avocado sallad. Sen när vi hade ätit så gick vi ut och gick i 45 min piss mysigt.. Vi giock där vid grundalsviken så man kommer ut vid niksta typ. Såg en båt på vägen som typ ligger på botten ba, en rätt så ny båt också. Johan och Jennie måste ju typ gå förbi där varje dag nu för att dom måste se fall den e kvar eller sjunker helt..

Ja vad ska jag mer skriva skolan går väl åt bättringshållet, hela mitt liv är väl på väg åt det hållet typ hoppas jag.. Man orkar ju lixom inte förlita sig på folk helt än man vill ju lixom inte bli stucken igen det räcker nu..

Har träffat massor med nya vänner dom är underbara. Solen skiner och fåglarna kvittrar och bara det mår man ju 100 gr bättre av. Och att man gått ner i vikt är ju ett + i kanten det också (kanske blir stranden 09) vi får se..
Tur att Gotland finns, dit ska jag vecka 30 i alla fall. Ja just det har jag nämt att jag ska på Peace ´n Love?? Ja det ska jag i alla fall och få se Mötley Crue ska bli hur coolt som hälst jag lägntar så jävla mycket, och Dregen kommer ju vara där också me love n like..

Fan va gott det är med salt lakrits. Väntar ju på min vecka också blä jag vill inte hata det : (

Ne nu ska jag hänga tvätt och sen ska jag nog bara glo på rullar eller en rulle beror på hur trött jag blir/är..

Hej hopp gummi snopp//Linn<3

RSS 2.0