Täta saxofonister!

Spontanitet är en väldigt cool egenskap hos människor!
Dom spontana påhitten är offast de roligaste, som igår det var verkligen spontant!

Ett Sms -Tja sugen på en bira imorrn?
När var hur? och det blev medusa på en torsdag kväll.
Jag, Jessica och Linn satt och snackade lite skit "in the place next to globen".
Det var typ Disco i köket eftersom det blåste så mycket ute så reagerade lamporna på det och blinkade lite hej vilt, så det var väl passande:)

Fy fan det är verkligen höst nu alltså.
På väg till tunnelbanan så märktes verkligen det!
Mörkt, kallt, blåsigt, regnigt nää jag gillar inte hösten.
Ja just det, jag sparade in lite halloween pengar då jag fick syn på en häxhatt som låg på ett av säterna på tunnelbanan som dundrade förbi. -Va fan där låg ju en hatt, så jag kubbade järnet efter tåget för att komma in vid det sättet där våran gratis hatt låg och väntade på att bli hittad!
Så Linn fick den eftersom det är en brud hatt...hallå en kille kan väl inte vara häxa eller?

Sen skulle Jessica posa i tåget och jag tror fan hon på ett par kort hade fotknölarna i nacken...hur gick det där till..shit Gary alltså..härjig!
Sen träffa vi en sån där jävel som står och spelar i tunnelbanan och tigger pengar, spelar rätt kasst bugar me huvudet och säger -Haj hur mar du? på knackig svenska....Det första jag tänkte när jag såg han var...snälla jag kan betala dig för att inte spela, men hann inte tänka så mycket för rätt som det var så stod Jessica med hans saxofon i munnen hängandes över honom och gnällde fram ett par toner.
Tror ni vi fick henne därifrån?
Men hon lyckades faktist få in ett par kronor till denna näshåriga, wutang jeans beklädda, illaluktande utlänning...ööö irak kanske!?
Ja hon påstod ialla fall att folk kastade ner pengar då hon spelade, dom kanske siktade på henne?:)
Han påstod att hon var en talang, men han var nog bara svältfödd och ville knulla....good luck!

Shit utanför Medusa så kommer helt plöstligt Frasse knatande...världen e bra liten!
Var lite osäker på om det verkligen var han...så jag ropade lite försiktigt Frasse...och han reagerade.
Fan det var ju FRASSE! Fan va skoj:)
Han reagerade så konstigt först eftersom jag stod precis utanför så trodde han att jag var en av vakterna med stor jacka och mössa på...han sa de senare -fan tänkte jag för mig själv känner vakterna mig här...då e de illa! Sa frans:)
Hängde ni me?
Men han hade lite problem att komma in sen, vakten tyckte han var för full, men efter 20min jidder så kom han in...otippat!

Inne på medusa rätt dött, men det spela ingen roll Frasse,Gary och Linn var ju där. Öhh och en påflugen södermalms brud som hängde på mig, som jag lyckades få iväg då Linn låtsade vara min flickvän...det tackar jag för!
Linn beställde lite Volbeat åt mig också, och en magsäcks snäll shot då min mage var i liteuppror då jag haft magsår!

Tror ni inte saxofonisten kom til medusa och skulle bjuda Jessica på en drink så han drog upp sin påse med 1kronor och började räkna...-öhh hur macket kostar en ol?....Du täta saxofonist!....Gå HEM!!
Sen drog vi och käkade på donken sen hem och vi alla slaggade hos Linn inklusive lille fulle Frans! Fast exkluvise den näshårige saxofonisten:)
Jag hittade en stämpel som jag färglagde Frasse då han slocknat sen slocknade jag själv på en madrass i köket...go natt och Tack Gary & Forsman för en trevlig kväll! 

/Gästbloggare Danne

Igår och idag.

Hej hopp!

Igår vaknade jag och M-T upp hos mig vid typ 11 tiden piss skönt. Tog en morgonpromenad med Lukas och handlade frulle.

Färska frallor ocg yoghurt (eller hur det stavas) piss gott i alla fall.

Sen va det plugg dags fick rätt mycke gjort, skönt att få hänga lite med M-T också det händer ju inte så ofta nu för tiden.

Sen drog vi till Ösmo och naggade hos min mamma fläskpannkaka fan va gott det va. SEn ringde jag Jerre och frågade om hon skulle med till EXIT och göra en intervju till skolan. Och hon haka. Fan va kul det va där fick ihopp en jätte bra intervju med Elles mamma.

Hittade ju diverse gamla kort också fy fan va kul det va har nog inte skrattat så mycket på länge assa. Kolla in Jessicas blogg ahhahahaha..

Sen blev det pizza på pindos och mer EXIT. Sen bestämde vi att jag skulle knoppa hos Jerre och så blev det.

När vi kom dit så skulle Jerre byta Frans låda haha hur giock det då? Piss dåligt hon tappade ut halva lådan på golvet och det fick man damsuga upp FY FAN va det luktade uuuuh.

Sen efter det så fick Jerre städnoja så jag kollade lite grjer på datan medans hon städade. Sen blev det film tajm, kollade American History X fan va sorglig den är fy när hans bror blir skjuten.

Sen skulle vi knoppa kl va väl typ 01:30 å det gick ju bra vi låg och surrade klarvakna till typ 03:20 härre gud jag skulle ju upp till skolan uuuh.

Men upp kom jag i alla fall och skolan va kul. Regnade som fan när jag skulle hem gick in på åhlens och handlade hårfärg hoppas det blir bra denna gången.

Trode ju att Kim skulle komma hem i morgon men nu fick man ju ett sms där han skrev att han kommer hem på lördag i stället han skulle åka förbi sin pappa och hämta lite bil prytlar eller va det va. Saknar han ååå en dag till får jag väl stå ut då..

Halloween party på TG på lördag ååå vi får väl se huir det blir med det..

Nu ska jag skölja ur färgen och vänta på Jerre och Daniel. Vi ska ju röja på Medusa i kväll haha fan Jerre vi e fan bäst assa.

Hej hopp..


Bilder!

















Länge sen!

Oj oj oj det va ju inte igår. Ja onsdagen med Jerre slutade ju i fylla å diverse grejer hahaha alltid sånt jävla röj med henne piss kul. Träffade Max och Joel också när vi kom till medusa.

Sen fans det ju en riktigt snygg prick där också haha "Tommy" hette han sa han i alla fall han va så gay. Han bode först i högdalen sen på strandvägen ba haha.. Och han hade varit gift med sångaen o queen ba. Ja sa bara oj häftigt och kollade på jessica som bet sig i läppen av garv..

Sen vart det ju snack till gryningen typ och varma mackor med sallad mumma fan va gott det är att äta assa.

Helgen va kul i fredags va jag hos min pappa och åt middag pallade inte göra nått annat.
Mina småbröder är dom coolaste, snyggaste, tuffaste, sötaste, goaste, bästa man kan ha pommes alltså.
Vi laja ju gärnet hela kvällen sen blev det film (man on fire) fan va bra den är bölade som en gris haha.
Jeppen och Ollan somnade vid typ 21 tiden då satt jag och surrade med pappa och Malin det va jätte skönt och trevligt.

Kim ringde mig vid typ 00 tiden nån gång full som en kastrul haha han är så söt.
Pratade om diverse grejer, han vill att jag ska hålla i Attilla men jag är inte så sugen på det assa klappa går bra men inte hålla vågar inte det än.

Jag vill att han kommer hem nu känns så fruktansvärt tomt.

I lördags så va det galet flängde runt som en mupp. Först va jag i sorunda på inflyttningsfest typ hos Robban och Patrik det va as kul. Sen drog jag, Ingela och Robban (Karlstad) till garaget i nynäs och kollade på "owb".
Vart full som en kastrull fast det va kul. Sen blev det TG å dans sen skulle jag ha åkt tillbaka till sorunda men det orkade jag inte plus att alla va borta så jag tog en bulle hem och somnade.

Vaknade vid typ 09 på morgonen kollade luren, stendöd då kom jag på att min laddare va kvar hos Ingela i nynäs AAAAAA jag fick tag på henne på jobbet som tur va, hon skulle precis åka hem så hon skulle ta med mina saker. La mig och försökte somna lite men det gick inte.

Sen kom Ingela vid 11 typ då laddade jag luren. Låg helt död och kollade på Ducktales as bra haha jag har alla Kims typ 65 avsnitt eller vad det är. Vid 16 bestämde jag mig för att åka till stan eftersom jag började tidigt i morrse så jag gjorde världens resa FY FAN va jobbigt det va mådde piss. Glömde ju ställa om klockan också trodde datan va trasig ba haha hur dum får man vara.

I dag har jag suttit i skolan hela dagen och lystnat på min fröken och diskuterat manniskans utveckling från barn till vuxen piss kul fax.

Nu ska jag duscha och laga mat sen ringa min babe hade jag tänkt.
Kommer lite bilder sen.

Pözz pözz..

Vi är törstiga!

Tjenare folket!

Jag gästbloggar här hos Linn.


Jag och Linn röjer lite. Vi har varit och sett HIgh School Musical 3.
Pissbra!!!
Linn började tjura och hon skrattade samtidigt.
Men det var fint. Och den var rolig som fan.


Efter bion så gick vi och tog en berka.
Man är ju så törstig.


Snart ska vi på Medusa och röja. Förhoppningsvis. Vi sitter och dricker whiskey med cola nu ba.
HÄRJ.

Det blir så ibland.

Ni kanske undrar vem jag är ?
Det vet ni nog inte.


Det gör inget.



Linn sitter och surrar i luren med Kim.
Hon tänker ju inte lägga på i första taget. De gillar nog varandra. Det vet jag :)


Nej nu ska jag dricka upp!

Linn får väl uppdatera imorgon!


Puss på er!!

/

Jessica aka Jerre!


Lycklig tror jag!

Hej hopp!

Ja nu har jag ju inte skrivit på ett par dagar så vi får köra en liten up date eller vad det nu heter..

I fredags så va jag i ösmo hos Jerre och Sarah fast Sarah va inte hemma hon va hon sin Markus.

Jag kom till Jerre vid typ 18 tiden fast jag skulle ju ha vart dör vid typ 16:30.  Jag fick ju stå ute vid globens tunnelbana och vänta på Robban  i 1h fan va kalt det va, jag va som en jävla isbit när jag hoppade in i bilen.

Men som tur va  så stannade vi på macken så jag fick en kaffe aaaa va skönt det va.

Hemma hos jessica så bjöds det på gorbys kött pirog haha men det va gott som sören..

Sen kom Johan och Jennie, Mattias och Lidde, Karin och Robban, Daniel och Jimmy sen va det nog inga fler tror jag.
Kim va hos sin syster som som typ predis har flyttat upp till sthlm från helsingborg för att bo med sim kille.

Vi spelade ju våghals å fan va kul det va älska det spelet sen vid typ 00 tiden så började folk snacka om att gå ut på TG och då pös jag in till stan och träffade Kim istället fast det vart väl inte så lyckat det heller..

På lördagsmorgonen va allt bra igen skönt jag tycker ju om min Kimpi så himla mycket.
Vi åt frulle sen drog vi ut och knatade i 2h skönt som fan fast et känns fortfarande i benen vill jag säga.

Och när vi va ute och gick så bestämde vi oss för att dra till texas och äta senare så vi drog hem och duscha och så sen åkte vi in. När vi väl kom dit så va Johanna, Max och Joel där helt stört att dom va just där så vi hälsade på dom sen fick vi ett eget bord. Vi nagga de taco chips först med fyra goa såser, sen blev det ju självklart ribbs för hela slanten FAN VA GOTT DET ÄR!!

Efter det drog vi till Daniels päron i Vega och lirede rockband och drack lite vin (jag) Kim körde.
Kom snabt överens om att vi skulle dra in och gå på Rocks och så blev det.

Det va trevligt jag va nykter det va piss skönt för jag va så jävla trött. Sen gick vi till slussen och tog en taxi hem och somnade som två jävla stockar haha.

Söndag!
Vaknade vid typ 12 nån gång väckte Kim och sa att han va tvungen att vakna. Sen naggade vi frulle varma makor i ugnen fan va gott det är.. Sen va resten av dagen bara llllöööökkkk!!

Åkte och handlade tacko grejer vid 17 tiden för jag va så jävla sugen på det. Laga mat sen började man plugga vid typ 19 tiden och la ner vid 22 tiden inte ett dugg klokare haha..

Och idag va jag i skolan på förmiddagen och diskuterade skilsmässor med min grupp till typ 13 tiden sen stack jag hem till Kim och pluggade lite och ja nu sitter jag här hungrig som ett svin och pluggar haha det går inte så bra.

Men nu är allt uppdaterat nästan i alla fall.

Kim åker i morrn och ska vara borta i 2v det gillar inte jag fast jag håller tummarna för honom endå..

Vi hörs!


Lista!




Bakgrundsbild? Mötley Crue.

Ringsignal? Nirvana : Where did you sleep last night.

Hur myckt batteri? 55%

Ringde du senast? Seth.

Ringde dig senast? Kim

Vad står det på ditt 5:e sms? Hej gumman ring mig Puss!

Vem skickade det 12:e?  Jessica Rock.

Vad står det på ditt 8:e mottagna sms?  Haj! Hur mår damen? Puss

Vad står det på ditt 32:e mottagan sms?  Hejhej. Ja blir lite senare idag typ en halvtimme eller nått. Hör av mig när jag har en halvtimme kvar hem. Puss.

Vad står det i ditt först utgående? Jasså det va så det va. Ja absolut kan vi det. Och ring om du har tråkigt på vögen upp. Puss.

Vad är ditt rekord att snacka i mobilen? Jag tror det är typ 4-5 timmar eller nått.

Vem är på 13:e plats i telefonboken? Bassim Taxi.. HAHAHAHA!

Hur många sms har du skickat sammanlagt? 2009:st sen jag köpte luren!

Vad står det på din påminnelse? Inget.

Har du privat nummer just nu? Nope!


God morgon världen!

AAA älskar att ha hemma pluggar dagar skönt skönt.. Vaknade för ett tag sen fastnade ramför tvn, det va nått program på 1:an om bråkiga ungdomar hahaha började ju direkt tänka på mig själv och vissa andra vilken nöt man va.

I går va jag och Kim på Eirksdalsbadet och simmade och bubbla piss skönt sen vart det ju BK gott gott.
Ha haha såg en tjej med tofs som simmade eller jag kan ju inte kalla det simmning direkt, hon typ gick i vattnet det såg as jobbigt ut å hysteriskt kul ut.. Och det va nån kinesisk tans som simmade förbi Kim å ba aaaaa uuuuu aaaaa uuuuu hahahaha vilken nöt..

Å Kim är så jävla skäggig han har typ 1cm långt skägg i hela fejan sticks sator men jag gillar det hahaha söt nöt.

Han åker ju bort på tisdag och ska ta sitt B sert och är borta i 2v sen berättade hana tt han drar till Yemen i mitten på November och blir borta i 3 mån känns jävligt tungt. Kommer sakna min Kimpi som fan men vad ska man göra, hade jag fått det erbjudandet så hade jag också åkt kan jag ju säga direkt.

Sen kommer han ju hem i alla fall det är ju tur hoppas jag. Men sen drar han igen i 3mån till sen får vi se hur länge han orkar åka fram och tillbaka. Men vem vet han kanske inte ens vill träffa mig efter den tiden å jag kanske inte vill träffa honom men det återstår att se.

Känns bara jävligt tungt just nu orkar inte tänka så mycket på det..

Nu lagar jag frulle och kollar på tv Kim är på jobbet. Ska ringa Jerre snart ska ju leka med henne i dag : )
Och Daniel såklart ska bli roligt. Frågade Kim om han ville haka men han viste inte om han skulle träffa Max eller inte så vi får se.

Ne nu ska jag nagga!!

Mer bilder blandat!


Ösmo!

God middag!

Vaknade försent skulle ha tagit 10 tåget från farsta och mött Ingela kl11 men ne så blev det ju inte missade henne.

Är förbannad på min förbannade tjuv till syrra hon är helt slut. Plus att man är i Ödesmo lixom haha fast snat bär det av till stan igen AAA skönt. Fast jag har ju alla mina sköna bönor här nere ju dom saknar jag ju när jag är i stan ( Jerre, Jempan, Plingen, M-T, Karin, Bella, Millis) puss på er!

Nu sitter jag här hos mamma och bara är så trist här nere händer inget typ. Skulle behöva dra bort till Skolan här i Ösmo och göra en intervju som jag inte är klar med men orka..

I kväll ska jag å Kim dra till eriksdalsbadet och simma jag ska lära han crawl hahaha det ska bli piss kul fax sen ska jag bränna några längder själv också fan va skönt det ska bli..

Sitter u vid min gamla dator så jag tänkte passa på och lägga in några riktigt gammla bilder hahaa.









Ja det va väl allt för nu tror jag så vi höres..

Helsingborg Bilder!









Finns fler bilder på Facebook!!


Tisdag!

Hua mig nu har man städat hela lyan svetten sprutar varmt som bara den.

Ska börja skala potatis snart fy man låter ju som värsta hemma kärringen hahaha fast så är det ju inte.

Jag hade min första lektion i skolan idag svin kul och intresant va helt såld.  Sen när Lena min lärare sa att det va slut för dagen så undrade jag var alla timmar tagit vägen kändes max som jag suttit där i 1 typ..

Sen va jag och Therese på Åhlens i skanstull och handlade skolsaker. Jag handlade ett jättefint block
och massa roliga pennor älska pennor..

Sen köpte jag ett svin snygt fottoalbum jag vet inte varför men et va så himla fint så jag va tvungen och köpa det svart och rosa piss piss piss snyggt..

I morgon tror jag att jag och Kim ska gå och simma om han inte jobbar över vill säga hoppas hoppas inte jag vill verkligen simma det är så himla skönt och avkopplande sen känner man sig helt lugn efteråt.

Ska ner till Ösmo i morrn och leka lite med Linns Pling det ska bli jätte kul vi har massor och prata om, det jobbiga är att jag måste åka med 10 tåget från farsta för att vi ska gå på promenix kl 11.
Men det ska bli jätte skönt. Då kan jag prata av mig om allt också.

Saknar M-T det va länge sen jag hörde av henne nu ska nog ringa henne efter jag har skalat potatis tror jag om jag kommer ihåg, är ju piss dålig på att ringa folk.

Jessica om du läser detta så ring mig vill surra lite med dig ; )

Ne nu orkar jag inge mer..



Kimpi 2!

Bilder kommer från Helsingborg har inte hunnit lägga över dom än ; )

Nu har jag varit i skolan det va jätte kul fax i morgon har vi första lektionen socialisation ska bli kul.

Har lagat mat till mig och Kim kyckling med potatishalvor mumma gott som bara den fax.

Ne nu ska jag duscha sen tvättstugan blä men men man måste ju.

Hej hopp gummi snopp..

Kimpi!

Hej hopp!

Just nu sitter jag hos Kim och naggar frukost snart ska jag dra till skolan..

I går va nog min bäska kväll/ natt på länge oj oj oj säger jga bara.

Vart mysig middag nuggets med kroketter och sås mmm va gott det va sen blev det mys i soffan som sedan avslutades i sängen hehe..

Oj nu va kl mycket måste till skolan nu.



Hej hej!!

Hem flygs dags!

Ja nu har jag packat klart och tror jag får med mig allt fax..

I går va det förfest här med diverse brudar och två killar ba haha (Fredrik och Fidde) stackarna.

Blev ju våghals och fan va kul det va fast dom flesta va rätt fega fast det är ju förståligt det är ju rätt grova grejer vissa alltså haha.

Sen drog vi ner till utposten eller vad det nu heter och tog en dring träffade en kille där han va 2,9 m lång shit pommes assa han va sååååååååååååå jävla lång och jätte trevlig han lirade basket fast det hade man ju kunnat räkna ut med a vad som hälst typ.

Sen blev det cardinall det va rätt så kul fast jag gillar inte musiken alltså.. Och den sista timmen så satt jag typ inne på toan och pratade med Kim : )  ska dit nu btw ha längtar som satan... Och så ska jag ju få äta mina nuggets också, fan va sugen jag är har ju varit sugen på nuggets sen i torsdags hur går det då..

Kul att man får ha vinterjackan på sig nu när man åker hem ba värsta solen ju kommer dö av värmeslag. Fast det är nog rätt kalt i kväll sen när jag landar. Tur att Kim är så himla snäll och låter mig sova där annars hade jag ju aldrig pallat åka till skolan i morrn fy fan så TACK KIM..

Ne nu ska jag kirra barret hej hopp..



Lördag!

AA lördag it is..

Jag sitter vid datan ocg lökar med färg i håret ( hårfärg) alltså.

Johanna slagar hon är ju fan Jerre nr 2 alltså men men jobbigt att färga håret man kan inte ligga ner eller sitta skönt man måste lixom sitta rakt upp och ned blääää.

Har varit nere på stan och handlat lite nödvändiga saker ett rosa läppstift som Johanna tyckte jag skulle ha ikväll eftersom jag har rosa naglar. Sen köpte jag en sån här kläd dammar grej as bra efter som att alla mina svarta kläder är typ dammiga.

Kl 19 kommer diverse folk hit så då ska man vara klar med kläder å hår och smink uu ibland skulle det vara så skönt och bara vara kille dom verkar ha det lätt med allt, kännslor, kläder, aa typ allt..

Jag och Johanna hade ju världens slappar dag igår sov massor och åt massor med godis (inte bra) och kollade på Mannen som kan tala med hästar eller vad den heter as sorglig ju..

Jag ska uppdatera men lite bilder också..

Hej hopp så länge..

Glömde ju!

Och berätta att jag va i Väla igår och åt bakad potatis bästa bästa bästa har dom där med sjukt mycke röror till.
Ne nu ska jag bada tror jag sen blir det film aa så gör vi.

Helsingborg!

Oj oj oj vilken kväll det blev igår fy fan hahaha.
Kul va det vi va först här hemma hos Johanna fick i oss en flaska vin och diverse jd shots blä..
Sen gick vi ner på hampan och mötte Fredrik och Nille drack lite där sen gick vi till nått ny öppnat ställe som hette bakom det va helt ok fast dom spelade ju bara skitmusik. (blipp blopp musik)
Sen blev det cardinall men då va jag så jävla trött så jag satt bara vid ett bord å snacka med diverse folk som skulle komma fram å prata hela tiden å så fort man öppnade munnen så sa alla åååå vart kommer du ifrån??
Trevligt trevligt va det sen fick man ju förklara hur det kom sig att jag va här nere för det kunde ingen fatta.

Sen va det hemgångsdags då va jag ju så sugen på mc donalds men det fick man ju inte blev torra toast med skinkost på haha fan va äckligt. Å taxi snubben han va ju piss rolig assa han bablade på om sitt iran eller irak eller nått å han kunde ju as mycket kampsporter å diverse grepp, Han sa att han hade stoppat 4 våldtäkter här i helsingborg å det va väl bra om det va sant vilket jag hoppas. Men jävlar va rolig han va. Sen kom vi hem i alla fall då drar Johanna av sig ena skon å foten är typ helt blå framme vid tårna då va det en brud på dansgolvet som stämplade henne typ med stilett klackar skönt skönt så hon har piss ont idag stackarn.
Har precis varit å ätit kebab nere vid Fredrik typ fan va gott det va å det blev ju diverse burk läsk också gott gott.
Kim ja han har jag inte tänkt så mycke på tror jag, jag gör väl det omedvetet säkert saknar honom massor i alla fall men det va nog bra att jag fick komma bort från sthlm. Han ska ju ut i morrn med daniel o diverse brudar så jag hoppas han får det kul å att han går ut med brudar stör mig men samtidigt så gör det saken lättre för mig för då tycker jag mer illa om honom å det är bra just nu tills vi har glömt varandra.
Ne nu ska jag nog slagga en timme eller två tills det är dags att springa och hämta en bra film några gator bort uuu orkar inte egentligen men men det måste göras.
Vi hörs och störs.

Ännu mera PIRR!!

Usch va jag har ont i magen! Jag arat att sova nu för tiden så fort jag lägger huvudet på kudden och försöker sova så tänker jag igenom dom 1.5 åren jag hade med kim FAST jag INTE vill så blir det så omedvetet jag hatar det fan somnade 3i natt lixom å natten innan det så somnade jag vi 4 halv 5 nån gång hata hata hata.
Och det gör ju lixom inte saken lätare eller bättre det blir ju bara värre och så skanar jag honom ännu mera jag blir fan galen skönt och få komma bort å sova tillsammans med Johanna så kanske jag kan sova i alla fall å inte tänka så mycket på Kim.
Nu är kl 09:44 ska nagga lite frulle sen åker jag in till stan med 11 tåget. Jag vet inte än omjag ska åka arlandaexpress eller flygbussen. Busen är nog billigare men tåget går fortast å det är mysigare tror jag.
Ne hörs å störs när jag kommer ner..

Pirr i magen!!

Ja nu sitter jag här kl är 23:02 å jag är piss nervös för resan i morrn vet inte om jag vill nått känns konstigt men jag MÅSTE komma iväg orkar inte vara i denna stadsdel just nu..
Va ute och gick 2 timmar nu i kväll med Ingela och M-T känns jätte skönt vi mår inge bra nu någon av oss.
Ingela har precis avlivat sin hund värdens finaste Tjejen i love.
Merren fick man ju idag också blä blä fast det va ju skönt på ett sätt.
Skolan går ju åt helvete också skulle ju gå till Exit i dag och gjort en intervju med någon so jobbar där men det va ju stängt pga personalmöte fitta fitta.
Nu sitter jag och snackar skit med Jessica Rock.
Puss å kram..

Höst promenix med M-T och Lukas.

Promenix med M-T och Lukas vi gick sörmlandsleden det va skön med tanke på att jag har suttit framför datan sen kl 10 i morrse blä men nu är jag snart klar fax med skolan inte hela men kap1 i alla fall.
ÅÅÅ vad jag vill att det ska vara i morgon nu nu nu...
Syster yster kom precis aaa saknar henne Nisan grisan.
Ska dra till Exit snart och försöka göra en intervju till skolan, hoppas Anders är där så man kan få en vettig intervju.
Kommer lite bilder snart från prommisen har inte lagt över dom från luren än.
Hej hopp..









Lista! (Snodd av Jerre)

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar.
Bara ett.
Det är inte så lätt som det verkar!...

1. Var är din mobiltelefon? Laddas.
2. Var är din (o-)äkta hälft? ingen.
3. Ditt hår? Dåligt.
4. Din mamma? Jobbar.
5. Din pappa? Jobbar.
6. Det bästa du vet? Mysa.
7. Din dröm inatt? HEMSK!
8. Din dröm/ditt mål? Ekonomisktoberoende.
9. Rummet du är i? Mörkt.
10. Din hobby? Blogga.
11. Din skräck? Ensamhet.
12. Var vill du vara om 6 år? Borta
13. Var var du igår kväll? Sängen.
14. Vad du inte är? Lycklig
15. En sak du önskar dig?Lycka.
16. Var du växte upp? Ösmo
19. Det sista du gjorde? Folke.
20. Dina kläder? Naket.
21. Din TV? Avstängd.
22. Ditt/dina husdjur? Inga.
23. Din dator?
24. Ditt humör? Konstigt
25. Saknar någon? Kim.
26. Din bil? Nej
27. Något du inte har på dig? Tröja.
28. Favoritaffär? Carlings.
29. Din sommar? Bästa.
30. Älskar någon? Ja.
31. Favoritfärg? Rosa
32. När skrattade du senast?Igår.
33. När grät du senast? I natt.



Morgon stund har guld i munn!!

God morgon god morgon.
Så jävla glad att jag vaknade idag drömde värsta mardrömmen, vaknade av att jag böla ba sen glömde jag typ bort drömmen jag evt att Sarah och Veronica va med i alla fall hel stört å jag hade köpt en liten katt och en hund för att trösta mig själv å allt gick åt helvete.
Har kollat på 101 dalmatinerna några av Kims ducktales avsnitt som ligger på min data. Måste plugga menjag orkar inte.
Snackar med Folke på msn han e bra han fan vad jag gillar Folke : )
Åker till Helsingborg i morrn ska bli skönt å få komma iväg. Träffa roligt folk å Johanna såklart.
Har smsat lite med Kim nu på morgonen det kändes bra vi saknar varandra men han vill ha det så här! TRIST!!
Ne nu ska jag ta tag i plugget måste bli klare idag..
Hej hopp!


En rymdgris!!

Bara skit!

Ja ha denna dag blev roande den med uuuhh..
Jag å jessica åkte till Farsta för att lämna in ett CV på carlings. Efter det så blev vi stoppade av nån greenpeace snubbe som började prata om fiskebyar å gud å diverse saker men som tur va så kom mamma right in time..
Åkte till Stureby och plockade ur lyan för att sedan åka hem till mamma jag skulle ju vara på gymmet kl 18:30 fastnade i bilköer å klockan blev ju bara mer och mer men jag han i alla fall som tur va.
Körde mage rygg och ben det va skönt som fan..
Nu ligger jag i sängen och kollar på tv och dricker mjölk haha gott som satan..
Jag vet inte riktigt hur allt har kännts idag saknar Kim massor men vad ska jag göra han har bestämt sig jag kan ju inte göra så mycket mer än att acceptera hans beslut fast det gör så JÄVLA ont.
M-T och Jessica har verkligen stöttat mig och lysnat på mitt böl och Kim tjat så tack så jätte mycket kommer behöva er ett bra tag till men verkligen tack för att ni finns<3
Ne nu ska jag kolla film sen försöka sova natti natti..


Jag och Jerre.


Min M-T.

Morgon plugg fyyyyy!

God morgon eller god middag kanske!
Nu har man suttit framför den här burken i typ 5h blä å jag kommer ingen vart.
Snackar med Daniel på msn om banditkryssningen vet inte hur det blir vet inte om jag har pengar.
Känns trist att åka utan Kim fast det skulle ju aldrig gå och få med honom nu endå och han har väl kanske redan åkt då. Han ska iväg till Jemen och jobba i x antal månader han är dykare en riktigt duktig sådan fax (stolt).
Har pluggat nu på morgonkvisten går rätt så bra mycket att göra.
Jag pluggar barn och fritid på gymnasie nivå för att jag ska ha någon utbildning sedan och det är verkligen barn jag vill jobba med därför valde jag att läsa detta istället för komvux blä..
Sitter och fundrar på om jag ska åka ner till helsingborg i morrn eller torsdag och hälsa på Johanna en sväng å kolla hennes nya lya. Dyrt som fan är det att åka i alla fall men det är det väst just nu fy fan vil bara bort fax å tänka på annat.
Smell you later.


                                                                                        
En mys bild från Gotland i sommras!

Dag 2!






Ja två hela dagar utan Kim men det har gått bra idag inga tårar men en jävla massa magont blä.
Vi har smsat massa om diverse nuggets och annat : )
Va med Jerre idag på nån casting till ett tv program hahaha fan va kul det va när hon berättade vad dom fick göra i rummet det kan ni läsa om i hennes blogg.
Sen va vi ju piss hungriga å döda eftersom att vi va uppe kl 08:30 på en ledig dag det är inte ok alltså.
Jag hade ju glömt både busskort och plånbok så vi hade 72 kr som va Jerres det fick vi två kyckling vraps och två hamburgare för haha fan va gott det va.
Sen bar det hemmåt jag skulle ju simma kl:18:30 för första gången på 5 år.(Är gammal elit simmare).
Kom hem efter en lång jobbig tågresa fy fan för å vara här nere igen känns som jag har hamnat på ruta ett igen fast det har jag ju!!
Hämtade min väska hos Jerre sen gick vi till ica för hon skulle in å handla å jag fortsatte hemmåt fast på vägen gick jag ju förbi m-t ju å tog en snabb kaffe sen gick vi hem till mig och packade träningsväskan.
Kom til simhallen vid 18:30 men Nicklas hade inte kommit än som vanligt han kom tio min senare.
Vi bytte om drog ut linor sen va det full fart 3000 jävla meter helt slut kan knapt röra armarna men fan va skönt det va att få känna smärtan i kroppen igen fan va onte det gjorde haha.
Lurade ju Kim idag å skickade ett sms till han där jag skrev : Å du jag kan nog inte bara vara din vän föresten. Puss.
 Då svarade han : Ok du vill inte ses alls nu då eller?
Då skrev jag : Jo men jag kan bara vara din bästa vän eller mer och fatta mig rätt när jag skriver mer nu Kim. Puss.
Då svarade han : Va bra för jag håller dig för högt och för varmt för att inte få vara med dig alls. Puss.
Han är den finaste killen som går i ett par skor han är underbar å bara min på ett sätt.
Ne nu ska jag plugga lite blä blä blä men det måste göras.
Träning i morrn igen kl 07:00 fy fan men nu ska fläsket brännas haha..
Puss å Kram..

1.5 år!



Slutet på maj 2007 skulle jag Jerre och Jennie och Jerres kille Micke åka till Göteborg och gå på Pier Pressure.
Vi va 4st och hade 5platser i bilen då tänkte vi fan vi måste hitta en pers till så blir allt billigare.
Så vi beslöt att micke fick fixa någon eftersom vi redan va 3 girls.
Fick reda på någon dag senare att det va nån kille som hette Kim som kom från skåne som skulle med.
Ja ha tänkte man hoppas han är snygg hehe..
Ja dagarna kom närmare å vi hade ju diverse grejor att fixa vi hade lånat bil av Jerres mammas kille Viktor snällt som fan.
Ja också va kl 07:00 å bilen gick från Ösmo mot stan där vi skulle plkocka upp Kim.
Min första tanke av honom va fax att han va rätt söt men inget mer.
När vi väl kom fram så slog Micke och Kim upp tältet och vi brudar drack ökl i solen : )
Första dan vart det liseberg det va piss kul pratade inte så mycket med Kim det va rätt allmänt snack med alla.
Sen när det vart sovdags så hade ju bara kim ett påslakan med sig och jag hade ett duntäcke så jag erbjöd honom att dela med mig å så blev det han höll mig den natten å det va riktigt mysigt fax.
På morgonen va det ju bira på en gång Jennie sulade ju en i knät på mig direkt när jag slog upp ögonen haha.
Sen bar det av till frihamnen där festivalen va vi ville ju så jävla gärna se Neverstore men vi upptäcker mycket snart att
dom står på sen och kör sin sista låt när vi kommer dit så vi går in och sätter oss i öl tältet och börjar hinka.
Några timmar senare å diverse band så sitter vi tillsammans vid ett bord och sjunger da da dada da da i wonder och så vidare då frågar Micke fan Linn å Kim kan inte ni hångla då tittade vi på varandra å röck på axlarna å typ varför inte så hånglade vi nice : )
Sen sov vi en natt till tillsammans sen va det hemgång å innan vi släppte av Kim så böt vi nummer och det första jag fick va ett mms på hans spindel Attila uuuuh tyckte jag då men u gillar jag Attila.
Ett tag senare (3mån) så skulle vi få till det första gången HAHAHAHAHAH fy vad pinsamt det va vi hade varit och druckit öl på söder sen åkte vi hem till honom och skulle sova hmm tänkte jag det fanns bara en liten liten 90säng i hans lya men men finns det hjärterum så finns det skjätrerum vi la oss och sa inget vi bara tittade på varandra å det blev en sån pinsam tystnad och efter som att vi låg så nära varandra så våra näsor nuddade så pussade jag honom å då jävlar hände det grejor ha och efter det så har jag haft dom bästa 1.5 åren av mitt liv hittils.
Jag hatar peppar första gången Kim bjöd mig på middag så blev allt fel haha han hade ju lagat peppar biff med stekt potatis med peppar och pepparsås mm va gott det va eeeh nej menjag åt lite vågade ju inte säga något då men han kom på mig några veckor senare när vi lagade tillsammans och jag sa att jag inte tyckte om peppar.
Saknar dig Kim!!

Kimolinn!



Det värsta som kunde hända hände!
Min Kim lämnade mig.
Det gör så ont. Denna blogg kommer delvis handla MYCKET om mig å Kim.
I fredags så sa han det "Det känns inge bra längre Linn".
Å jag fattade direkt med spelade dum å svarade "vad då?"
Nu har det gått nästan en hel dag utan Kim och det svider som satan alltså jag vill ju bara springa till
tåget och åka till honom och kasta mig i hans famn för att sedan snuffa han i nacken som jag älskar att göra.
Anledningen till att han inte ville mera va att han måde dåligt av oss pga att han började bli svarsjuk och han har aldrig varit det och han sa att han inte orkar sitta hemma när jag inte va hemma och undra vad jag gjordem och må dåligt. Jag skulle göra allt för att min Babe ska komma till insikt och förstå att jag skulle aldrig göra något dumt eller elakt mot honom det finns inte i min värld för jag höjer honom till skyarna.
Jag gjorde allt för att han skulle må så bra som möjligt men det räckte inte.
Fick ett sms igår där det stog: D gör mig ont att du mår dåligt för jag tycker ju jättemycket om dig. Hoppas att du vet att du har en plats i mitt hjärta (som fax inte är av sten) som ingen nånsin kommer kunna ta ifrån dig Pussar!
Va fan gör man ?? Jag vill ju vara med honom.. Antar att det bara är att vänta och se.
Han har lovat mig att vi ska se heroes tillsammans för det lovade han mig för 1år sedan.
Det är våran grej Nirvana och Heroes.
Han vill släppa mig.
Jag förstår inte men det är nog för att jag inte vill förstå jag vill inte inse vad som hänt.
*gråter*
My girl, my girl don´t lie to me.
Tell me, where did you sleep last night?
In the pines,  in the pines
Where the sun don´t ever shine
I would shiver the whole night throug.

Våra låt!! 


RSS 2.0