Ja vart ska man börja??

Nathalie 1987-2009 <3 Saknaden är fruktansvärd, vila i frid!!

Allt är helt sjukt som har hänt jag förstår inte alls VARFÖR??
Nathalie <3 Johanna <3 Lotta <3

Kräftskivan va sjukt mysig sorry för att jag stack men allt va som det va och det va inga roliga saker som hade hänt dagen innan.. Viste inte att mina fd grannar va här och läste : )

Har inte gjort så mycket sen sist.. Igår va jag Sandra Alex och Jimmy på Thai boat och drack smarriga drinkar och åt sjukt god mat.. Jag åt vegetarisk wook och Jimmy åt corn spett med jordnötssås och ris, Sandra åt wook med jätte räkor och Alex åt nån stark kyckling gryta med ris mumma...

I helgen så är det brölopp min bror ska gifta sig ska bli jätte kul <3
Pratade med Adde igår vi åker nog hem tillsammans sen det är ju i Trollbäcken så det är en bit hem. Dom ska gifta sig utomhus så jag hoppas att det inte är regn..

Ska börja skolan igen också och plugga två extra kurser en nu i oktober och sen en i januari det ska bli spännande..
Det är ju sjukt tort på jobb fronten så det kanns ju pissigt som bara den men men det släpper väl snart får man hoppas.. Ska vara hos mamma och hjälpa till där i 4 dagar nu i alla fall.. Man tar ju allt som erbjuds fax pengar pengar pengar..

Ne nu ska jag sätta mig på bussen hem och kolla lite skol grejor och platsbanken..

Ha en bra dag all of you pözz.. Ps. ska köpa nya skor till bröloppet sjukt snygga ni får se sen haha. ds


Hej på er som fortfarande är här och kollar..

Just nu sitter jag på jobbet.. Min sista vecka sen blir man ju arbetslös eller inte helt förhoppningsvis, går ju fortfarande kvar som vikarie som tur är.. Skrev in mig på arbetsförmedlingen igår, så nu måste man ju dit innom 14 dagar och ha et sånt där jä**a samtal... Har trivts sjukt bra här i allafall och jag vill inte inte inte sluta..
Har haft semester pracis också men jag gjorde inget speciellt va med Jimmy hela veckan det va mys.. Vi va på TG i helgen och Lövstock så klart fast jag va bara där i fredags OHWEBE va lovely och Slodust så klart ; )

Kanske ska förklara lite bättre.. Fredag : Vaknade upp hos Jimmy tog 11 tåget med Sara och klipte mig hos Annika i ösmo (är korthårig nu). Efter det så tog jag och sara bussen tillbaka till Nynäs och mötte upp Rollo Maria Lena och Jimmy på Priskrossaren.. Sen drog vi på bolaget sen hem till Maria och kirrade värsta goda pasta salladen som vi drog med oss ut på Lövet.. Erson hittade oss längst vägen och körde ut oss siata biten TACK SOM FAN..
Vädret va mys och allt va mys träffade massor med underbar människor där ute.. Sen när alla hade spelat klart vid 22 så åkte jag Jimmy Erson Carro Alex och Dennis hem till Carro och satt dör till typ 02:30 kanske och snacka skit och drack cider tror jag det va : ) Sen tog vi taxi hem..

Lördag : Vaknade hos Jimmy igen.. Ringde syster och frågade om hon skulle med till Mickaela som fyllde 20 det skulle hon.. Vi tog 15 tåget till Ösmo, mamma hämtade oss vid tåget sen åkte vi till henne efter soma tt vi inte skulle vara hos Mickis för ens 18 typ.. Hos mamma kollade vi gamla bilder och drack vin.. Sen hämtade pappa oss och vi åkte och åt världens godaste pasta sallad hos Mickis.. Sen tog jag Emelie Jennie Adde och Mattias bussen till Freja och träffade Magnus och Chribba.. Sen ringde Jimmy och sa att han och Rollo skulle gå till TG så då körde Magnus mig i en kundvagn upp till TG.. Sen dansade vi och hade sjukt kul hela natten tills det va dags att gå hem..

BTW Är det någon som vet om man kan byta namn på bloggen??? Känns ju jävligt dumt att heta kimolinn lixom nu när det inte är så längre... Tacksam för all hjälp..

Och för er som inte vet så träffar jag en kille nu som heter Jimmy, där för det namnet dyker upp lite här och där..
Vi är inte tillsammans.. Får väl se vad som händer med den saken längre fram helt enkelt.. Känner inte för att kasta mig in i något i alla fall..

Mitt schema famöver ser ut typ så här : 8/8 Oliver 4 år.. 10/8 Arbetsförmedlingen..
                                                                         15/8 (kanske) 80 års fest hos Lollo.. 23/8 Denize 20 år..
                                                                          29/8 Bror min gifter sig..

Ja nu vet ni på ett ungefär vad jag har sysslat med hoppas det duger..

Puss och Kram från mig <3

RSS 2.0