Hej på er...

Oj har inte skrivit på 6 dagar.. Har inte haft lust heller fax..
Har en krossad knoge så det är svårt och det gör ont...

Ja ha ja det har inte hänt så mycket fax..

I fredags så va Johanna från skåne uppe och vi festade lite fast det gick inte riktigt som det skulle fuck killar alltså...

I lördags så va det uuuh basis och stress som bara den. Lyan skulle städas, Gina skulle komma kl 15 och sminka, Jessica skulle komma kl 13, Jag hade ingen lust alls plus att jag hade så jävla ont i min hand...

Kim drog och hämtade sin kostym när Jessica kom. Vi lökade typ sen började vi kirra biffen vi med, mitt hår skulle lockas och a allt skulle göras på några timmar bara.. Kim kom hem och fortsatte städa lite eftersom att Gina hade kommit.

Hon började sminka Jessica så jag hjälpte babe att städa lite. Sen va det min tur det va jätte skönt. Sen när vi va klara så satte vi på oss kläderna vi skulle ha också fottade vi oss : )

Sen drog Gona då fortsatte vi med mitt hår också började vi dricka också haha det va svårt men det gick.
När alla va klara så satte vi oss i soffan och bara snackade skit och njöt av varandras sällskap..

Kl 19 stack vi till restaurangen där vi skulle möta upp Borna, Danne, Richard, Frans, Jimmy, Vicky. När vi kom dit så va bara Danne och Vicky där så vi gick in eftersom att dom andra satt i taxin va det någon som sa. När vi stått och väntat ett tag inne på stället så tycker jag att jag ser två figurer som liknar Frans och Borna och så kart är det dom haha så vi gick till bordet allihoppa. Vi åt en underbart god middag allihoppa och vi hade så jävla kul..

Sen bar det av till Nalen där vi kollade på lite olika band, sen drog vi till Rocks såklart och festade gärnet.. När jag satt där så kom jag ju på att jag snackat med Staven dan innan och han sa att jag skulle ringa honom i dag men nu va ju kl så mycket så jag brände iväg ett sms om att Rocks inte va lika kul utan honom.. Och ja precis när jag skickat det så kommer Kim ner till mig och ba fan Staven och hans hona är där uppe då blev jag glad.. Sen a va det galen fest Johan Grandin dök ju upp ochså och Mange.. Sen vart det stängningsdax så vi drog hem hit och efterfestade fast Staven, Mickis, Johan, och Mange bangade.. Och här vart det ännu galnare fest med dans på bordet och MASSA jd blä shotts.. Jag sparkade tydligen Richard på näsan så det forsade blod (kommer ej ihåg detta)..

Sen somnade vi vid 06 typ då stack alla utom Jessica som såv kvar.. Så ja i Söndags så hände ingen ting jag reste mig knapt ur sängen..

Nu sitter jag och ska snart gå till skolan uuuh.. Hade fått pengar i dag i alla fall WEEEEE fan va bra..

Hej hopp på er.. (slänger upp bilder sen)...

Blandade kännslor : /

Ja ha då har man fått reda på att min babe åker till Yemen igen i 2 månader 9mars till 7maj ja jag vet att det är om 2.5 v han har ju lixom precis kommit hem lixom ååå fan fan.. Men vad ska man göra jag vet ju att det kommer gå fort lixom har ju gjort det en gång tidigare som tur är... Kommer sakna honom massor endå..

Just nu sitter jag hos Crossbite och dricker lite vin.. Vi har eller hon har haft ett sånt här Mary Kay party det va mysigt fan va bra produkter dom har synd att det ska vara så jävla dyrt bara.. Man fick ju lite gratis prover i allafall.. Sen kommer Gina till mig på lördag och hon ska sminka oss till middagen på kvällen.. Glömde fråga Kim om det va ok men det va det han är ju en ängel.. Han ska ju ändå på massa ärenden på dan så det gör ju inget..

Gud va jag känner mig konstig bara på grund av att man fick veta detta jag är lixom inte lessen men det känns ju lixom.. Jag vet ju att det är vi endå även fast han åker men det är ju jobbigt att ha den man tycker om så långt borta..

Vi va i stan igår och gick runt och kollade i massa mysiga butiker jag köpte ett par fina knä strumpor också fick jag en jätte fin tröja av Kim : c )

Vi va inne på en blomm butik också och köpte torv till Attilla.. När vi kom hem så städade vi hans bur det behövdes ju kan man ju säga med tanke på att det inte har gjorts på 8 år typ..

Han bodde i en liten burk medans stackars krake haha.. Lagade jätte god middag också snabb nudlar med stekta kyckling fille´er mumma hahhaa..

Här kommer lite bilder ja just det Kim va ju och gadda sig på morgonen slänger in bild på det me..



Babe damsuger Attillas terarium.



Attilla i sin lilla låda..



En levande växt..



Nu är det klart...




En nöjd liten skrutt : )



Nya RENA hemmet..



Min babes nya gaddning ( kurtans autograf Nirvana)
..

Ne nu va det slut haha.. Over and out puss och kram..


Ja ha då va man sjuk igen då..

Förlåt alla som jag ska ha ringt eller ja jag e ju gjömsk också hehe som ni alla vet..
Men jag kan inte prata i tele för jag har ingen röst eller jag kan ju viska men det är jobbigt...

Vart så eller det va så i lördgas när jag vaknade..

Vi va ju på middag hos pappa i fredags sen drog vi till nått ställe på kungsgatan  typ vid rioletto nästan.
Där i alla fall så träffade vi upp Stefan och Johnny och massa med andra människor.. Vi skulle bara ta någon öl men ja det vet man ju hur det slutar haha..Vi hade piss kul i alla fall satt här som två nördar sen och åt fylle mackor och kollade tv haha..

I dag så har jag inte gjort mycket typ kollat tv städat ätit frukost jordgubbskräm och lunch bacon och makkisar mmm va gott.. Har även kollat på Patril 1,5 haha va rolig den va.. Kim har ju spelat sitt älskade xbox hela dan ne men sen kl 11:30 i alla fall och nu är kl 16:44 så några timmar blir det ju i alla fall uuuh jag vill gå och handla, men han måste bara "fixa" en sak innan han kan stänga av säger han..

I kväll blir det bacon znitchlar (stavningen) med typ bulgur och nån god sås med sallad mm.. Sen är det Gossip Girl kl 19:00 weeee fan jag missade ju förra avsnittet det första på sesång 2 lixom bra linn..

Har ju hela sesång 3 av Heroes nu också så det blir nog massa Heroes också : )

Ne nu ska jag kolla lite andra bloggar tills min babe är klar...

Hej hopp  xoxo linn hahahahaha..

Utmanad!!!

Mina 8 värsta ovanor... Jag blev utmanad av Sandra...


1: Jag kollar alltid efter spyor när jag går på stan fast jag är livrädd...

2: Blir sur och irriterad när jag inte får som jag vill.

3: Skjuter saker framför mig. (läxor och såna tråkiga saker)

4: Tvångstankar..

5 :Kollar alltid vad folk har för skor på sig vart jag än är..

6: Jag kan inte hålla mig när jag ska överraska någon jag bara måste förstöra och berätta..

7: Efter en dusch så torkar jag mig alltid lika dant i samma årdning varje gång..

8:
Älskar att småäta...

Jag utmanar:

Jerre

Sarah

Crossbite

Hej..

Ja igår när jag skrev så va jag lite putt men men det kan ju alla vara lixom..

Igår kväll så kollade vi på lyxfällan och hade det mys i soffan.. Sen skulle vi kolla på Heroes sista avsnittet på sesång 2 haha det gick ju sådär Kim somnade fast han vägrade erkänna det han bara låg och röck haha..

Vi stängde av och la oss i sängen och somnade.. Klockan ringde kl 07:00 i morrse för vi hade tvättstugan.. Stängde av alarmet och somnade om till typ 08:30 då gick vi upp och kirrade tvätten och fixa frulle varma mackor med the mumma..

Nu har det gått några timmar och min babe han är helt inne i sitt spelande så jag orkar inte ens försöka få lite uppmerksamhet fax.. Måste ju ner i tvättis snart igen..

Å ja just det haha.. Roger har äntligen lämnat min klänning till Jennie så jävla bra då vet jag ju 100 att jag kan ha den nästa helg : )

Ne nu ska jag ta hand om Kim som sitter här och skriker fula ord haha fast det låter rätt kul fax efter som att han pratar skånska hahaha inge illa menat..

Puss och Kram..

A just det vi får se om vi drar till pappa i dag måste ringa Malin och kolla.. Don kanske skulle till Tom och fira honom..

Puss..

Allt kan ju inte bli som man tänkt sig .....

Ja nu sitter jag här i soffan hos Kim..
Allt känns väl ok lixom.. Han kom ju hem i tisdags allt har varit helt underbart..

Jag fick en parfym och en limpa cigg och en jätte fin täckning på oss som en japan i Yemen hade ritat av från Kims dator..

I tisdags så va jag i nynäs först hos Jennie det va mysigt vi kollade på Sex and the city the movie fan va bra den va.. Sen träffade jag Jerre och Sarah nere på stan och tog en cigg med dom innan tåget gick.. Sen satte jag mig på tåget och åkte till handen där mamma och Seth plockade upp mig..

Vi åkte till Kim och aa allt va jätte pinit och jätte konstigt jag skakade som en ja jag vet inte vad haha.. Sen så drack vi lite vin och aa ***************************************************** 2h senare så gick vi ner till gous garden och hämtade kina  mat gud va gott det va.. Sen gick vi hem och åt och ********************************************************* sen så mös vi och kollade tv typ... Igår så gick vi på stan ett bra tag och kirrade diverse grejer.. Sen åkte vi hem och **************************************** tills det va dax att dra till Texas och äta vi tog det vanliga Nachos med 4 såser och Ribbs.. Sen drog vi till nått ställe som låg där bredvid och brack några öl och lystnade på lite live musik det va mysigt.. Sen gick vi hem och tog vasit glas vin och ***********************************.. Sen vaknade jag kl 07:30 i morrse av att Kim inte låg i sängen, såg honom i soffan så jag frågade vad han gjorde där och då sa han att han inte kunde sova så jag la mig i soffan.. Då kände jag hur jävla ont i halsen jag hade ( tack jennie haha ne skoja) så jag gjorde typ 5l the som vi drack.. Sen så *********************************** också maserade vi varndra jätte mysigt.. Åt frulle sen stack jag till skolan och Kim drog och träffade Stefan på söder.. Sen när jag slutat så ringde jag och kollade vart dom va.. Då hade ju Kim köpt xbox så dom va hemma och höll på med det så jag drog hem jag med.. Sen satt vi bara här och snackade skit typ eller snarare sagt så lystnade jag på dom haha.. Sen drog Kim och handlade och Stefan drog hem.. Jag lagade mat, kött men klyftpotatis och sås mmmm va gott det va, det blev ju vin till maten också så jag känner mig lite seg i kålan fax hahhaha.. Och nu sitter vi här i varsin del av soffan med varsin dator i knät och ja jag är väl lite smått besviken på aa jag vet fax inte men men allt kan ju inte vara på topp jämt ju det går över snart..

Ne nu orkar jag inte skriva mera väntar på att vi ska kolla heroes har ju laddat ner hela sesång 3 weeeee..

Puss och kram på er...

I morgon är han hemma <3

Nu är det ju så här att Kim kommer hem i morrn i stället för på torsdag...

Jag kom ut ur duschen i söndags och hittade ett sms på min lur där det stog att hej babe jag kommer hem på tisdag i stället för mitt flyg blev tidigarelagt å gissa om jag blev glad??? Det blev jag hahaha..
Va tvungen att svara och fråga om han skoja men icke sa nicke han kommer i morgon kl 14 om allt går som det ska..
Så han är väl hemma vid 15:30-16 nån gång..

Jag ska ju ner till nynäs i morrn och göra en gyn undersökning kolla canser och lite sånt.. Fick ju nå konstiga blödningar här för ett tag sen så mamma insisterade på att jag skule kolla upp det.. Jennie ska följa med mig sen måste jag försöka få tag på min klänning som är hemma hos Raffe och Sara sen Filips dop lixom det är typ 2,5 år sedan ba..
Ska fika med Jennie också så klart jag vet inte om Jerre ska med bad Jennie snacka med henne i alla fall men jag tror att hon inte viste hur hon skulle vara på kontoret eller nått..

Jag ska i alla fall ta 16 tåget till haninge där mamma och Seth hämtar upp mig och kör mig till Kim GAHHHHH..
Har ju med mig typ 1000 prylar han kommer ju bajsa på sig hahahaha.. Ne man det är ju typ 2 påsar som är saker till han bara julklappar å andra presenter mm.. Och sen har jag två väskor en med kläder och en med underkläder sminkväska och typ plattång och hårfön och ett par skor och lite annat ; ) Sen är det min dator och en påse med skor typ och en jacka.. Men gud va saker det blev hahahaa.. Kanske är lite mycket men men..

I helgen blir det nog lite party i alla fall.. Vart besviken först över att inte kim ville vara hemma med mig i helgen.. Men han tänkte egentligen inte säga något om att hans kulle komma hem i morrn men eftersom att jag blev så besviken så avslöjade han det.. (kanske va lite dumt av mig men men)

Nu sitter jag här hos mamma och inte kan sova haha kommer nog inte sova en blund i natt har ju massa att kirra.. Han ju färga garnet i dag i alla fall fick sluta 2h tidigare i skolan.. Jävla piss tåg alltså nån jävla ledning i Årstaberg hade blivit nedsliten så jag fick vänta i 30 min på södertälje tåget på södra fan va kallt det va..

Ne dags att raka benen see u.. Kiss & Huggs..

FREDAG WEEEE!!! 6 DAGAR KVAR <3

Nu sitter jag här precis hem kommen från skolan uuh vilken dag va aldeles för trött för skola i dag men det gick bra.

Pratar med Sarah den rara : ) vi skrattar åt min dröm jag ska berätta det jag kommer ihåg..
Först så va jag under vattnet och jagade akvarie fiskar som rymt. Sen försvan vattnet och hela familjerna va samlade det vill säga Mamma, Seth, Denize, Gustav, Jag, Kim, Pappa, Malin, Jesper, Oliver ochså kusiner fastrar mostrar farbröder morbröder och morföräldrar till respektive. Ja ha Mamma och Seth skulle gifta sig hur konstigt som hälst.
Mitt i denna konstiga sak så va också Kims spindel med Attila, han bodde i ett terarium med två hummrar. Också börja det det med att Attilla bet den ena hummern så dom började bråka (fast dom va polare) så hummern tar tag i attila och doppar honom i vattnet (och för er som inte vet så är attila en fågelspindel och är luden men han hade lite längre hår i drömmen) så när hummern tar upp honom och sätter honom på torra land så är han/hon helt lockig HAHAHAHAHAHA det såg så sjukt roligt ut.

Så skönt att allt med magsjuka är förbi (peppar peppar) fick precis höra att crossbite va masgjuk uuuh krya på dig..
I kväll ska jag drick lite vin med Malin och kolla på lets dance.

Har föresten kirrat allt med skolan nu och föltstudieplatts och så.. Har kollat upp angående mina plåster också och det va precis som jag hade hoppats så nu jävlar : )

Min vecka har varit rätt trist har jobbar tisdag och torsdag på förskolan Emilia och et va ju kul ioförsig..

Nu kom pappa och familjen hem.

BTW det är bara 6 dagar kvar tills Kim kommer hem mitt hjärta min babe vad jag längtar aaaaa galet.. Puss i massor på dig..

Nu ska jag ringa Sarah och röka lite hehe puss på er..

Snart Fedag haha..

Inge jag längtar till fredag haha jag hatar vardagarna.. Hmm vad ska man göra i helgen då?? Det återstår att se. Jag måste hämta min klänning i Nynäs i alla fall eller om någon annan kan hämta den det skulle vara skönast..

Nu ska vi se hur min helg har sett ut..

Fredag: Va i skolan och skerv en examination hela dagen med Johanna och Ullis det gick bra tycker jag..
Sen åkte jag och mötte upp Hanna och Malin på gammla bro gatan där dom handlade presenter.. Sen åkte vi till gamla stan och gick till ANT för att Hanna och Malin skulle pierca sig. Då fick jag träffa Tyron i alla fall ha jag har inte träffat honom på ca 2 år nästan men det va precis som vanligt.. Dom kirrade sitt och jag fixade en nu spiral till mitt öra efter som att jag gett bort min ena till Jessica och den andra också tror jag, men jag tror att hon har större än 6-7 mm nu.. Jag får väl fråga helt enkelt hehe. Sen när vi kom hen så va det ju bara byta om och dra iväg på skridsko disco med Jesper hade jovat honom. Fan va roligt det va hela is hallen va nedsläckt och det va värsta disco ljusen och piss bra musik åkte i ca 2h det gjorde ont menjag ramlade bara en gång.. Nu har jag ju träningsverk som aldrig förr..

Lördag: Vaknade alla drog på hockey och diverse grejer. Jag duschade sen ringde Robban och kollade om han skulle hämta mig och ja det fick han ju.. Så jag fixade mig och sen hämtade han mig så bar det ner till nynäs.. Kom ner då handlade jag prisent till Adde på konsum sen åkte vi till Karin och Adde. Där drack vi lite vin innan vi skulle dra till mix. Jag fixade Karins hår det va så himla fint.. Sen åt vi middag på mix det va mysigt vi va ca 20+ st så det va många glada människor.. Sen drog vi och bowlade jag vart i lag med Pillan, Millis och Robban också tävlade vi mot dom andra banorna.. Jag kom tvåa på våran bana men jag vet inte vilken bana som vann. Jag inlädde spelet med en strike så det va bra hehe.. Sen drog vi till Karin och Adde och finulade på vad vi skulle göra men det slutade med att Adde somnade och några drog till sorunda (dålig stil) och vi som va kvar och vakna drog till TG jag hatar detta ställe men Jonnie jobbade i rockbaren så han räddade min kväll då fick man ju trevligt sällskap och piss bra musik. Träffade syster yster och gustav också det va trevligt men sen så drog vi för Adde hade vaknat och han ville att vi skulle komma hem och festa där i stället. Det blev väl efterfest i ca 1h om ens det för några bråkade och va så jävla fulla så dom drog då va det bara jag, Millis, Kalle, Karin och Adde kvar. Jag skulle ha sovit hos millis men jag somnade hos Adde och Karin men det gjorde inget för jag va bara ensam endå Millis och Kalle myste och Karin och Adde myste och jag va bara ensam..

Söndag: Fick åka med Karin och Adde hem till mamma för jag va bjuden på middag hos henne efter som att hon fyllde år. Så jag Denize Gustav Seth och Mamma hade en jätte mysig middag med kokt potatis och stek med sås mmmm va gott det va.. Pratade med min babe också nu är det bara 10 dagar kvar weeee fan va fort det går..  Ett inhopp det hände precis en grej.. Jag har alltid retat Jennie för att hon lyckades bränna potatis i en kastrull med vatten men nu vet jag att det va inte så svårt så sorry Jennie haha... I alla fall så pratade jag och hjärtat en bra stund och vi skrattade och saknade varandra massor ååå va skönt det ska bli nästa torsdag när jag får vara i hans armar igen mmmm.. Sen kom Pappa och Malin med små vänner och fikade hos mamma sen drog vi hem och kollade på Beck sen började jag kolla på allt om min buske men jag vart så trött och somnade sen vaknade jag vid kl 03 nån ting va att jag fick ett jätte gulligt sms av Kim han skrev : Gomorron Babe. Nu e d bara ungefär 10 dagar o 24 pannkakor kvar tills jag kan säga gomorron babe till dig direkt o dessutom pussa dig när ja gjort d. : ) längtar puss puss... Gulligt va???

Nu sitter jag här och väntar på våra bästa år.. Sen ska jag betala räkningar och städa hela nedervåningen..

Hoppas alla mår lika bra som jag och att alla har haft en underbar helg.. Hej hopp..


RSS 2.0